OfficeGrip_logo

VACATURE OFFICEGRIP – YOUNG TALENT PROGRAM

KIJK VOOR DE LAATSTE VACATURES OP WERKENBIJOFFICEGRIP.NL

 

Als Young Professional sta je aan het begin van je carrière. Je bent net afgestudeerd of hebt juist enkele jaren werkervaring opgedaan. Hoe dan ook sta je op een kruising: Wat is de beste volgende stap voor jou?

OfficeGrip biedt veelbelovende Young professionals de kans om deel te nemen aan een uitdagend (IT) traineeship. Op deze manier worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd. Rekening houdend met jouw ambities, zetten we jouw talenten graag in op de juiste plek in onze organisatie.

Wanneer je als Young Talent start bij OfficeGrip ligt alles voor je open.
Jij beslist over de ontwikkeling van jouw carrière. Wij reiken je de kansen, de tools en de faciliteiten aan, maar het is aan jou om die goed te gebruiken en van jouw traineeship een succes te maken en daarnaast om mee te bouwen aan OfficeGrip. Aan jou de keuze of je meer het technische of meer het functionele (business) pad bewandelt. We focussen op de volgende drie werkvelden:

Migratie – Productivity – Security

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen en de beste kan worden binnen hun specialisme. Samen blijven we onszelf ontwikkelen, want onvoorspelbaarheid is een gegeven. Daarom bieden we jou de ruimte om ons te vertellen waarin jij je wilt verdiepen, waarom dat goed voor jou is en waarom juist dát de toekomst is van jouw vakgebied en ons werkveld.

Natuurlijk bieden we je:

 • Marktconform salaris
 • Een mobiliteitsvergoeding
 • Veel afwisselende en uitdagende functies
 • Snelle doorgroeimogelijkheden
 • Een goede basis voor je pensioen opbouw, met de mogelijkheid tot bijsparen
 • 27 vakantiedagen, als je belooft dat je weer terugkomt en de optie om vakantiedagen bij te kopen.
 • Een gaaf kantoor met slimme, inspirerende collega’s
 • Heel veel opleidingsmogelijkheden
 • Gezellig gezamenlijk lunchen
 • En last but not least; Ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Denk aan maandelijkse borrels, teamuitjes, family BBQ’s, pizzasessies en nog veel meer…

Kies voor het gaafste traineeship waar je direct echt impact kan maken en geef je talent de ruimte! Solliciteer en overtuig ons van je kwaliteiten.

Selectieprocedure Talent Program – Mooi! Maar OfficeGrip Young Talent word je niet zomaar:

 1. Stel jezelf voor – Dat mag met een brief en CV maar dat mag ook creatiever doormiddel van bijvoorbeeld een korte video of … en het balletje begint te rollen.
 2. Eerste selectiegesprek – Sterke motivatie? Passend CV? Dan nodigt Marjolein je uit voor een (skype)gesprek. Marjolein is onze HR manager. Voorafgaand aan dit gesprek maak je een capaciteiten assessment.
 3. Tweede selectiegesprek – Voordat je dit gesprek ingaat, vul je online een vragenlijst in over je persoonlijkheid. Tijdens dit gesprek bespreek je de uitkomst hiervan en maak je kennis met enkele OfficeGrip collega’s.
 4. Selectie dag – De selectie dag bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een persoonlijke presentatie, assessments en individuele gesprekken. Aan het eind word je beoordeeld. Daarbij betrekken we ook graag je nieuwe collega’s.
 5. Arbeidsvoorwaarden – Heb je alle stappen succesvol doorlopen? YES! Tijdens een gesprek nemen we alle arbeidsvoorwaarden met je door en bespreken we wanneer je gaat beginnen.

Vragen? Neem contact op met:

Marjolein Meijer mmeijer@officegrip.nl
088 47 47 400

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!