OfficeGrip_logo

Verbeterde functies binnen Microsoft Forms

Het verzamelen van realtime feedback

In deze blog lichten wij de nieuwe functies van Microsoft Forms toe. Deze vernieuwingen zijn aangebracht in het verzamelen van realtime feedback. Dankzij Forms en Quizzes kunnen gebruikers moeiteloos en vlekkeloos realtime gegevens creëren, delen en analyseren die zij tijdens presentaties verzamelen.

De functie voor live feedback is sinds de lancering eerder dit jaar een favoriet onder de gebruikers geworden. Het overbrugt effectief de kloof tussen presentatoren en hun publiek en verhoogt aanzienlijk de betrokkenheid van het publiek.

Laten we eens kijken naar de verbeteringen die Microsoft heeft doorgevoerd om deze functies te verbeteren.

Opmerking: Deze verbeteringen kunnen ook getest worden vanuit dit template of ze hieronder in actie zien.

Nieuwe ontwerpstijl

Microsoft heeft extra ruimte toegevoegd om meer inhoud te kunnen tonen. Hierdoor kan de inhoud in deze omgeving gemakkelijker gescand en gelezen worden. Ook is ervoor gezorgd dat alle afbeeldingen die in formulieren of quizzes worden opgenomen volledig zichtbaar zijn, en niet automatisch worden bijgesneden naar het bijbehorende formaat. Microsoft-Forms-1 Nieuwe gebruikersinterface.

Nieuwe weergave om gegevensanalyse te vergemakkelijken

Treemap is een nieuwe weergave die in realtime de meest en minst populaire antwoorden laat zien terwijl deelnemers de vragen beantwoorden. Als de staafdiagramweergave beter bij jullie behoeften past, kunnen jullie eenvoudig overschakelen. Het is slechts een muisklik verwijderd!

Wisselen tussen treemap- en staafdiagramweergave.

Snel de meest populaire antwoorden identificeren

Bij het stellen van open vragen op basis van tekst kunnen jullie nu een woordwolk genereren en snel de meest populaire antwoord(en) identificeren. Jullie kunnen ook naadloos schakelen tussen de woordwolk of de gedetailleerde antwoorden voor een diepere analyse. De keuze is aan jullie!

thumbnail image 3 captioned View details of open-text responses

Details van open-tekst antwoorden bekijken.

QR-code weergeven of verbergen

Jullie hebben nu de flexibiliteit om de QR-code en URL van het formulier of de quiz weer te geven of te verbergen. Bijvoorbeeld, als jullie die ruimte willen gebruiken om aanvullende inhoud te presenteren of als jullie geen extra reacties meer willen ontvangen, kunnen jullie de QR-code verbergen.

thumbnail image 4 captioned Show/Hide QR code

QR-code weergeven/verbergen.

Uitbreiden naar volledig scherm

Jullie kunnen de volledig scherm-modus invoeren door te klikken op het pictogram rechtsboven. In deze modus wordt alleen jullie vraag weergegeven, en de titelbalk en feedbackknop rechtsonder worden verborgen.

thumbnail image 5 captioned Full screen mode

Volledig scherm-modus.

Al deze functies zijn beschikbaar voor alle Business- en Education-licenties.

De voordelen van een moderne werkplek cover

Meer informatie over de moderne werkplek?

Download dan gratis ons eBook voor meer informatie.

Download het gratis eBook:

De voordelen van een moderne werkplek

De voordelen van een moderne werkplek cover

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  Meer lezen

  Achtergrond

  Inventariseer kwetsbaarheden: De fundering van cyberweerbaarheid

  Het inventariseren van kwetsbaarheden is meer dan een technische noodzaak; het is een strategische stap die de ruggengraat vormt van elke cybersecurity-strategie. Deze blog biedt een analyse van deze procedure, evalueert de gevolgen voor bedrijfscontinuïteit en rampenherstelplanning, en geeft concrete aanbevelingen om organisaties te beschermen tegen hedendaagse cyberdreigingen.

  Lees meer...
  Achtergrond

  Secure7: Versterking van uw cyberweerbaarheid in het licht van NIS2

  Cybersecurity is een cruciaal onderwerp in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. Het beschermt onze gegevens, systemen en infrastructuur tegen kwaadwillende aanvallen en bedreigingen. Met de voortdurende groei van technologie en het toenemende aantal cyberaanvallen, wordt het waarborgen van digitale veiligheid steeds urgenter.

  Lees meer...
  header-nis2-self-assessment-8
  Beveiliging

  Nieuw! Het OfficeGrip NIS2 Self Assessment

  Met trots kondigen wij in dit blog de lancering van het OfficeGrip NIS2 Self Assessment aan. Dit Assessment is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van de aanstaande NIS2-regelgeving. Deze kosteloze online zelfevaluatie kunt u inzetten om inzicht te krijgen in hoeverre uw organisatie impact gaat ervaren van de NIS2 wetgeving en in welke mate u al voldoet aan de beoogde NIS2 cyberveiligheid maatregelen.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!