Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

skype-video-berichten-filters

Voeg filters toe aan je Skype videoberichten op je iPhone, iPad of Android

Nadat Skype al eerder Mojis, Skype Translator en nieuwe emoticons heeft gelanceerd kan het vandaag melden dat ze verschillende filteropties aan videoberichten heeft toegevoegd in Skype voor Android, iPhone en iPad.

Skype-filters

De filters zijn te gebruiken voor videoberichten die gebruikers met Skype kunnen opnemen en sturen. Onduidelijk is hoeveel filters er komen.
Wel duidelijk is dat je in ieder geval ballonnen kunt gaan toevoegen aan videoberichten en kan er ook worden opgenomen met een negatief-filter en filters die effecten van lachspiegels kunnen nabootsen.

3D Touch

Met 3D Touch voor de iPhone 6S en 6S Plus kunnen Skype-gebruikers met de nieuwe update contacten zoeken of beginnen met bellen of chatten, zonder de Skype-app te openen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback