OfficeGrip_logo

Microsoft trainingen voor jouw organisatie

Waarom Microsoft trainingen handig kunnen zijn voor jouw organisatie

Een training kan helpen om gebruikers sneller aan de slag te laten gaan met Microsoft producten. In een organisatie heb je te maken met verschillende kennisniveaus, waar de training goed op moet aansluiten. Om iedereen zo efficiënt mogelijk te laten werken met de nieuwste technologie kan een training helpen. Dit verhoogt de productiviteit in een organisatie. We bespreken hier waarom het volgen van een training belangrijk kan zijn.

Waarom zijn Microsoft trainingen zo belangrijk

Het implementeren van alleen een nieuw systeem is vaak niet genoeg. Om optimaal gebruik te maken van een nieuwe omgeving moet het personeel de juiste kennis bezitten. Dit wordt bijvoorbeeld met een Microsoft training uitgelegd. Met de verschillende Microsoft trainingen die wij bij OfficeGrip aanbieden wordt het personeel duidelijk uitgelegd welke functies er allemaal aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde kennisniveau bezit en efficiënter kan werken met de systemen. De trainingen worden altijd afgestemd op het bedrijf en welke functies er benodigd zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
Microsoft Teams zakelijk 365

Verschillende soorten personen in een trainingstraject

In een organisatie zijn er verschillende soorten personen aanwezig. De ene persoon is wat handiger met computers dan de andere persoon. Dit zorgt ervoor dat het lastig kan zijn om een goed beeld te krijgen van iemands computervaardigheden.

Het is daarom ook belangrijk om de organisatie goed in kaart te brengen en te werken met verschillende persona’s en scenario’s. Dit maakt de huidige situatie duidelijk en geeft een startpunt voor de Microsoft trainingen. Het in kaart brengen van de organisatie kan bijvoorbeeld door middel van een online enquête. De Microsoft trainingen kunnen zo worden aangepast aan de specifieke behoeftes van de organisatie.

Persoonlijke begeleiding in een Microsoft trainingstraject

Persoonlijke begeleiding tijdens een trainingstraject kan helpen om extra leerrendement te behalen. Om het meeste rendement te halen, kan het handig zijn om iemand tijdens de werkzaamheden te laten Floorwalken. Een floorwalker bevindt zich tussen het personeel en kan ondertussen vragen beantwoorden die opkomen. Het voordeel van een floorwalker is dat de vragen tijdens de werkzaamheden direct worden opgepakt. Bij OfficeGrip bezit een floorwalker de juiste kennis en vaardigheden om de nieuwe vaardigheden over te dragen.
Microsoft Teams voor bedrijven

Tot slot

Het goed begeleiden en trainen van personeel is een belangrijk onderdeel bij het implementeren van een nieuw systeem. Om dit zo succesvol mogelijk te laten verlopen, moet er rekening worden gehouden met de verschillende personen die aanwezig zijn binnen een organisatie. Dit om het trainingsmateriaal zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeftes van het personeel. Wil je nu meer weten over onze Microsoft trainingstrajecten? Bekijk dan onze adoptie pagina.

Meer lezen

multi-tenant-kopstuk
Achtergrond

De voordelen van een multitenant-organisatie in Microsoft 365

In de wereld van cloud computing is het concept van een multitenant-organisatie een belangrijk aspect dat bedrijven in staat stelt om (kosten)efficiënter te werken. Microsoft heeft dit concept omarmd en geïmplementeerd in Entra ID en Microsoft 365. In deze blog gaan we dieper in op wat een multitenant-organisatie is, hoe het werkt en wat het kan opleveren.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!