Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 3 februari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
windows-10-raspberry-pi-2

Windows 10 komt naar de Raspberry Pi 2

Gisteren maakte de Raspberry Pi Foundation bekend dat Windows 10 support krijgt voor de Raspberry Pi 2. Er kan gratis van het besturingsprogramma gebruikt gemaakt worden als men zich aanmeldt bij Microsofts ontwikkelaarsprogramma.

Raspberry Pi 2

Een half jaar zijn Microsoft en de Raspberry Pi Foundation bezig geweest om Windows 10 op de Raspberry Pi 2 B+ te laten draaien. Het systeem bevat 1GB geheugen en een aanzienlijk krachtigere soc dan de eerste versie van de B+: een BCM2836-soc met vier ARMv7 Cortex-A7-cores. Meer details over Windows 10 voor de Raspberry Pi 2 zullen later bekend worden gemaakt door Microsoft.

Internet of Things

Windows 10 voor Raspberry Pi is onderdeel van Microsoft’s Internet of Things-toepassingen. Om voor de gratis software in aanmerking te komen, zodra deze beschikbaar komt, moeten gebruikers zich aanmelden bij het Windows Developer Program for IoT.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback