Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 9 augustus 2016
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
windows-10-anniversary-update-2017

Windows 10 krijgt 2 grote updates in 2017

Pas in 2017 zal er weer een update voor Windows 10 verschijnen. Dit betekent dat Microsoft dit jaar geen update die nieuwe functionaliteit toevoegt meer in de planning heeft staan. Dit heeft het bedrijf laten weten nadat het de Anniversary Update van Windows 10 heeft uitgebracht.

Windows 10

De Anniversary Update die Microsoft afgelopen week uitbracht is de derde feature-update voor het OS en de laatste van dit jaar, bevestigt Microsoft. Deze brengt Windows 10 naar versie 1607. Pas volgend jaar verwacht Microsoft nog minstens 2 van dergelijke omvangrijke updates uit te brengen.

Redstone

De eerste update zal begin 2017 verschijnen, gevolgd door de tweede in de zomer van datzelfde jaar. De updates hebben de interne namen Redstone 2 en Redstone 3 gekregen en laatstgenoemde zou beperkter van omvang zijn. De Anniversary Update stond intern als Redstone 1 bekend.

Functionaliteit

Alhoewel de inhoud van de pakketten nog niet onbekend is, zou Microsoft de eerste updates met Redstone 2-wijzigingen over niet al te lange tijd naar Insiders willen sturen. Volgens eerdere geruchten had Redstone 2 eigenlijk ook in 2016 moeten verschijnen maar volgde uitstel.

Oorzaak

Als oorzaak werd alleen ‘vanwege hardware’ opgegegeven. Waarschijnlijk bevat deze update functionaliteit die de Anniversary Update niet heeft gehaald en zou Microsoft zich met name op uitbreiden van functionaliteit van zijn eigen apps op Windows 10 richten.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback