Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 23 oktober 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
windows-10-action-center

Windows 10 krijgt notificatiescherm

Drie weken na de lancering van de technische preview van Windows 10 heeft Microsoft al een update uitgebracht. Deze zal automatisch worden verstrekt aan de gebruikers. Ook is het mogelijk hem handmatig te downloaden.

De grootste verandering die Microsoft heeft doorgevoerd is het Action Center, een notificatiescherm waar meldingen vanuit andere apps worden verzameld.
Vanuit het Action Center actie ondernemen is nog niet mogelijk. Om bijvoorbeeld een mail te beantwoorden zal nog steeds Outlook moeten worden geopend.
Rond de tijd dat Windows 10 klaar is komend jaar is de kans groot dat hier verandering in is gebracht.
Door middel van andere updates is het makkelijker om apps te verplaatsen van het ene virtuele scherm naar het andere.

Microsoft heeft naar eigen zeggen ruim zevenduizend aanpassingen gemaakt.

De Windows 10 Technische Preview is nu verkrijgbaar om te downloaden en zal rond de 2GB ruimte in beslag nemen op je systeem. De technische preview is uitsluitend bedoeld voor gebruikers met voldoende technische kennis.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback