Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

windows-10-mobile-release-date

Windows 10 Mobile komt eind September uit

Alhoewel Windows 10 officieel gelanceerd wordt op 29 Juli moeten Windows Phone gebruikers nog wat langer wachten op de Mobile versie van het nieuwe besturingssysteem.

Windows 10 Mobile

Het was al langer duidelijk dat niet alle versies van Windows 10 op hetzelfde moment gelanceerd worden. De meeste versies, zoals versies voor Mobile, Xbox en Hololens, komen later dit jaar pas uit, maar de exacte datums blijven nog even geheim voor ons.

Releasedatum

Nu is er informatie naar buiten gekomen over de ‘launch’ van zowel de enterprise en consumenten versie van Windows 10 Mobile. Beiden komen uit op het einde van het nieuwe kwartaal. Dit houdt in dat Windows 10 Mobile beschikbaar komt eind September.

Deze datum valt netjes samen met de ontwikkelingscyclus van Microsoft en de ‘herfst-update’ van Windows 10 die rond dezelfde tijd uitkomt.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback