Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 13 januari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
windows-7-stopt-main-stream-support

Windows 7 mainstream support stopt vandaag

Het einde van de eerste fase van ondersteuning voor Windows 7 is bereikt. De zelfopgelegde deadline van Microsoft om mainstream support te geven eindigt namelijk vandaag. Het bedrijf heeft beloofd om extended support voor nog eens 5 jaar (tot 14 Januari 2020) te blijven geven.

Beveiligings-patches en betaalde support

Wat betekent dit voor meer dan 50 procent van de pc gebruikers die Windows 7 geïnstalleerd? Niet heel veel.
Het einde van mainstream support voor het OS betekent dat Microsoft geen veranderingen meer zal maken aan de design en features van het operating system. Ook zal het geen gratis telefoon- of online support meer geven.
Wat Windows 7 wel krijgt is doorlopende beveiligings-patches en gebruikers kunnen nog steeds betaalde telefoon- en online support krijgen in de komende 5 jaar.

Windows XP

Afgelopen jaar beëindigde Microsoft alle officiële support voor Windows XP, maar de OS, gelanceerd in 2001, wordt nog steeds gebruikt door een groot deel van de PC gebruikers.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback