Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

gratis-upgrade-windows-10

Windows gebruikers kunnen Windows 10-upgrade reserveren

Gebruikers van Windows 7 en 8 kunnen vanaf nu de gratis upgrade naar Windows 10 reserveren. Microsoft maakt melding van deze gratis service door middel van een pop-up notificatie.

Notificatie

Over heel de wereld krijgen gebruikers van Windows 7 en 8 de kans om een gratis upgrade uit te voeren naar Windows 10 via een notificatie van het stappenplan in hun OS. Op deze manier kunnen ze de gratis upgrade naar Windows 10 per direct reserveren en kunnen ze starten met downloaden op het moment dat het OS beschikbaar is.

Als de download gereed is krijgen gebruikers een melding dat ze kunnen beginnen met installeren. Voor het krijgen van die melding moeten ze overigens een e-mailadres invoeren. De download neemt 3GB in beslag en gebruikers kunnen hun reservering op elk moment opzeggen.

Een miljard installaties

De exacte datum van het beschikbaar komen van Windows 10 is nog niet bekend, maar zal ergens in de zomer plaats vinden. Microsoft streeft er naar binnen 2 tot 3 jaar een miljard installaties te hebben. Om het aantal te halen wil het bedrijf in ieder geval zoveel mogelijk gebruikers van Windows 7 en 8 overhalen om over te stappen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback