OfficeGrip_logo

Windows gebruikers kunnen Windows 10-upgrade reserveren

Gebruikers van Windows 7 en 8 kunnen vanaf nu de gratis upgrade naar Windows 10 reserveren. Microsoft maakt melding van deze gratis service door middel van een pop-up notificatie.

Notificatie

Over heel de wereld krijgen gebruikers van Windows 7 en 8 de kans om een gratis upgrade uit te voeren naar Windows 10 via een notificatie van het stappenplan in hun OS. Op deze manier kunnen ze de gratis upgrade naar Windows 10 per direct reserveren en kunnen ze starten met downloaden op het moment dat het OS beschikbaar is. 

Als de download gereed is krijgen gebruikers een melding dat ze kunnen beginnen met installeren. Voor het krijgen van die melding moeten ze overigens een e-mailadres invoeren. De download neemt 3GB in beslag en gebruikers kunnen hun reservering op elk moment opzeggen.

Een miljard installaties

De exacte datum van het beschikbaar komen van Windows 10 is nog niet bekend, maar zal ergens in de zomer plaats vinden. Microsoft streeft er naar binnen 2 tot 3 jaar een miljard installaties te hebben. Om het aantal te halen wil het bedrijf in ieder geval zoveel mogelijk gebruikers van Windows 7 en 8 overhalen om over te stappen.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!