OfficeGrip_logo

Bereik meer met mensen via LinkedIn en Microsoft 365

De belangrijkste troeven van een organisatie zijn de mensen die er werken. Microsoft kondigde eerder al nieuwe manieren aan om de kracht van het LinkedIn-netwerk te gebruiken in uw dagelijkse workflow, voortbouwend op de aankondiging van vorig jaar dat LinkedIn-profielinformatie in Outlook on the Web, OneDrive en SharePoint in Office 365 kan worden bekeken. Deze nieuwe ervaringen, ondersteund door LinkedIn, verbeteren de manier waarop u samenwerkt en relaties opbouwt door contextuele inzichten en contactinformatie te bieden voor de mensen met wie u werkt, binnen en buiten uw organisatie. 

Hoe vaak krijg je een e-mail of loop je een vergadering binnen zonder veel kennis te hebben van de mensen met wie je samenwerkt? Nu kun je eenvoudigweg de naam van een contactpersoon aanwijzen om informatie uit zijn LinkedIn-profiel te bekijken, zoals waar ze werken, wat ze doen en waar ze naar school zijn gegaan.

Deze details helpen u beter te begrijpen wie die persoon is, of het nu een collega, klant of partner is, zodat u op de juiste manier kunt beginnen en effectief kunt samenwerken, zelfs wanneer u zich buiten uw organisatie bevindt. Maar onze visie is om u te helpen bij het verdiepen van bestaande relaties, zodat u nieuwe dingen ontdekt over de mensen met wie u elke dag samenwerkt.

 

Binnenkort kun je LinkedIn-informatie ook direct in uitnodigingen voor vergaderingen zien, zodat je de meeting kunt binnenlopen met belangrijke punten over de aanwezigen.

 

Meeting_Insights_framed.png

 

En u kunt in real-time samenwerken aan documenten met veel van uw eerstegraads LinkedIn-verbindingen in Word, Excel en PowerPoint en ook kunt u e-mails rechtstreeks naar hen verzenden vanuit Outlook, zonder dat hun e-mailadres in uw contactpersonenlijst moeten worden opgeslagen. Dit brengt uw bedrijfsdirectory en uw LinkedIn-netwerk samen, zodat u nooit het contact verliest met de contactpersonen die u kunnen helpen slagen, binnen of buiten uw organisatie. En u hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u het contact met belangrijke contacten verliest.

 

Collaborate_Experts_OnLI_framed.png

 

Natuurlijk wordt dit alles mogelijk gemaakt door uw LinkedIn-account veilig te verbinden met uw Microsoft-account. Het verbinden van uw accounts deelt basisinformatie – zoals uw profiel, uw contacten en uw kalender – om uw dagelijkse ervaring te verbeteren, zowel met LinkedIn als met Office 365. Microsoft respecteert uw privacy en respecteren de instellingen die u heeft gekozen, inclusief wie uw e-mailadres kan zien.

Om aan de slag te gaan, moet je iemands profielkaart openen en op de LinkedIn-match klikken. Als u dit nog nooit eerder op het scherm hebt gedaan, laat het u op het scherm weten dat uw organisatie u de kracht van LinkedIn biedt. Van daaruit verschijnt een klein LinkedIn-venster waarin u zich kunt aanmelden en toestemming kunt geven voor Microsoft-applicaties om namens u LinkedIn-gegevens op te halen. Geef vervolgens toestemming voor LinkedIn om toegang te krijgen tot enkele van uw Microsoft-applicatiegegevens om het te voltooien. Nu bent u klaar om nuttige informatie te bekijken over mensen met wie u werkt, op LinkedIn en in uw Office-toepassingen.

De integratie van LinkedIn in de web-apps van Office zal de komende maanden geleidelijk worden doorgevoerd voor gebruikers van Office 365 en Outlook on the Web gebruikers die zich hebben aangemeld voor de nieuwe Outlook op internet en de algemene beschikbaarheid zal wereldwijd in 2019 zijn. Microsoft bekijkt de mogelijkheid om deze nieuwe mogelijkheden naar andere platforms te brengen.

U zult alleen LinkedIn-informatie zien als u of uw organisatie een update heeft ontvangen die deze mogelijkheden bevat en als u uw Microsoft 365-account heeft verbonden met LinkedIn. Deze functies worden geleidelijk ingevoerd, dus de functies die u ziet kunnen verschillen van wat is aangekondigd.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!