OfficeGrip_logo

De nieuwe Microsoft Edge is nu beschikbaar om te downloaden

Eind vorig jaar meldden we al dat een nieuwe versie van Microsoft Edge er aan zat te komen. De Microsoft Edge-browser heeft een grote make-over gekregen en deze nieuwe versie heeft o.a. een nieuw logo, nieuwe functies en een verbeterde versie van zoekmachine Bing.

Vanaf deze maand is is de nieuwe Microsoft Edge uit de preview en klaar om te downloaden op alle ondersteunde versies van Windows en macOS en in meer dan 90 talen. Microsoft Edge is ook beschikbaar op iOS en Android en biedt een echte platform-onafhankelijke ervaring. De nieuwe Microsoft Edge biedt prestaties van wereldklasse met meer privacy, meer productiviteit en meer waarde tijdens het browsen.

Om de nieuwe Microsoft Edge te krijgen, heeft u twee keuzes: u kunt deze vandaag handmatig downloaden of als u kunt wachten tot deze automatisch op uw apparaat wordt vrijgegeven via Windows Update. Wanneer u de overstap maakt, worden uw favorieten, wachtwoorden, formulierinvul-informatie en basisinstellingen overgedragen naar de nieuwe Microsoft Edge zonder dat u iets hoeft te doen. U kunt hier meer lezen over de uitrolplannen van Microsoft.

Als u een IT-beheerder bent, moet u een offline-implementatiepakket downloaden om te testen in uw bedrijfsomgeving. De nieuwe Microsoft Edge wordt niet automatisch geïmplementeerd voor commerciële klanten. Bovendien wordt geen van de Microsoft Edge-previewkanalen bijgewerkt naar de nieuwe Microsoft Edge, omdat ze naast elkaar kunnen worden gebruikt voor testen en validatie. Voor Windows- en macOS-gebruikers kunt u de nieuwe Microsoft Edge vandaag downloaden.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!