OfficeGrip_logo

De nieuwe Office-app is nu algemeen beschikbaar voor Android en iOS

Een aantal maanden geleden introduceerde Microsoft een nieuwe mobiele app met de alombekende naam Office, een geheel nieuwe app die is ontworpen om werk op een mobiel apparaat gedaan te krijgen. Het combineert Word, Excel en PowerPoint in een enkele app en introduceert nieuwe mogelijkheden, waarmee u inhoud kunt creëren en taken kunt uitvoeren op unieke mobiele manieren om u te helpen meer te bereiken. Afgelopen week kondigde Microsoft aan dat de Office-app uit de public preview is en nu wereldwijd beschikbaar is voor iedereen op Android- en iOS-telefoons. Downloaden voor Android | Downloaden voor iOS
Honderden miljoenen mensen gebruiken Office om meer te bereiken op het werk, thuis en op school. Veel mensen maken of bewerken geweldige documenten voor hun computer of laptop, maar op hun telefoons konden ze tot voor kort maar op beperkte manieren aan de slag. De engineers van Microsoft hebben het als uitdaging gezien om een ​​betere algehele productiviteitservaring te vinden. De bedoeling was om de perceptie van hoe je op een mobiel apparaat zou kunnen werken te veranderen. Er is hard gewerkt om een ​​ervaring te creëren die eenvoudiger en meer geïntegreerd is en gebruik maakt van de unieke sterke punten van mobiele apparaten. De Office-app biedt verschillende belangrijke voordelen, waaronder:
  • Word, Excel en PowerPoint worden gecombineerd op een manier die de ervaring vereenvoudigt met minder apps om te downloaden of schakelen tussen. Het vereist veel minder telefoonopslag dan het installeren van individuele apps, terwijl vrijwel alle mogelijkheden van de bestaande mobiele apps die mensen al kennen en gebruiken, behouden blijven.
  • Integratie van onze lenstechnologie om de kracht van de camera te ontgrendelen met mogelijkheden zoals het omzetten van afbeeldingen in bewerkbare Word- en Excel-documenten, het scannen van PDF’s en het vastleggen van whiteboards met automatische digitale verbeteringen om de inhoud beter leesbaar te maken.
  • Nieuwe functionaliteit toevoegen voor veelvoorkomende taken die mensen vaak tegenkomen tijdens het werken aan een telefoon, zoals snel notities maken, PDF’s ondertekenen, QR-codes scannen en bestanden overbrengen tussen apparaten.
Alles bij elkaar is de Office-app een krachtig hulpmiddel dat intuïtief en vertrouwd is en toch uniek anders. Sinds de public preview heeft Microsoft nog verschillende verbeteringen aangebracht, zoals ondersteuning voor opslagservices van derden, waaronder Box, Dropbox, Google Drive en iCloud; sjablonen om u te helpen nieuwe documenten, spreadsheets en presentaties te maken en algemene prestatieverbeteringen. De release van vandaag is ook beschikbaar voor download op Android-tablets. De Office-app voor Android is volledig geoptimaliseerd voor tablets bij het werken met Word-, Excel- en PowerPoint-documenten en Microsoft streeft ernaar de rest van de Android-app en de iOS-app binnenkort volledig voor tablets te optimaliseren.

Meer functies binnenkort

Microsoft denkt voortdurend na over manieren om de mobiele Office-ervaring te verrijken om mensen te helpen productiever te zijn op een telefoon. De bedoeling is dat mensen de mobiele Office-app beschouwen als een hulpmiddel voor het maken van inhoud en geavanceerder werk – niet alleen voor licht bewerken en informatieconsumptie. In de komende maanden zullen er drie nieuwe opwindende functies toegevoegd worden die helpen die belofte waar te maken:
    • Dicteren van woorden —Laat Word uw stem omzetten in geschreven tekst en gebruik spraakopdrachten en eenvoudige werkbalken om eenvoudig de juiste opmaak en interpunctie toe te passen die u nodig hebt.
    • Excel Kaarten -Bekijk en bewerk gegevens in een Excel-tabel rij in een eenvoudige, verteerbare Kaart-formaat, zodat je niet moet kijken over kolommen die verder reiken dan de grenzen van het scherm.
Nieuwe functie binnenkort beschikbaar voor de Office-app ... Excel Cards View
      • Tekst naar PowerPoint —Schrijf uw presentatie-inhoud als een eenvoudig stuk tekst en laat PowerPoint Designer deze omzetten in presenteerbare dia’s met de juiste stijl, opmaak en iconografie van uw inhoud.
Office-app met Overzicht naar Powerpoint

Ga aan de slag met de Office-app

Iedereen kan nu de Office-app downloaden op telefoons voor Android en iOS. De app is gratis te gebruiken, zelfs zonder u aan te melden. Als u zich echter aanmeldt met een Microsoft-account of verbinding maakt met een opslagservice van derden, kunt u documenten openen en opslaan in de cloud. Een Office 365- of Microsoft 365- abonnement ontgrendelt ook verschillende premiumfuncties , consistent met die in de huidige Word-, Excel- en PowerPoint-apps. Download de Office-app nu en ontdek een geheel nieuwe manier om uw werk te organiseren en dingen gedaan te krijgen voor werk, voor thuis en voor school. Downloaden voor Android | Downloaden voor iOS

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!