OfficeGrip_logo

Dynamics 365 for Marketing public preview is nu beschikbaar

Groeiende bedrijven hebben meer nodig dan eenvoudige e-mailmarketingtools om hun prospects om te zetten in zakelijke relaties en daarom heeft Microsoft deze maand aangekondigd dat Dynamics 365 for Marketing beschikbaar is in een openbare preview. Dynamics 365 for Marketing is perfect voor organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor marketingautomatisering om meer vraag te genereren en meer omzet te genereren. 

Microsoft Dynamics 365 for Marketing is ontworpen als de frontend van de sales cyclus om bedrijven te helpen meer sales-ready leads te creëren, sales en marketing op elkaar af te stemmen en slimmere beslissingen te nemen. Het belangrijkste is dat Dynamics 365 for Marketing op hetzelfde platform samenwerkt met Dynamics 365 for Sales, waarbij teams worden uitgelijnd met gemeenschappelijke gegevens, verbonden processen en Office 365-samenwerkingshulpprogramma’s.

Met Microsoft Dynamics 365 for Marketing kunnen marketeers naadloos:

  • meer leads genereren via multi-channel campaigns waaronder e-mail, landingspagina’s, webinars, telefoongesprekken, persoonlijke evenementen, LinkedIn en meer. Nieuwe aanpasbare templates voor e-mails en landingspagina’s helpen u snel campagne-inhoud te maken. En met een speciale e-mailmarketingservice kunt u uw contennt gemakkelijk en betrouwbaar verspreiden.
  • voor meer verkoopklare leads zorgen door buyer’s journey te personaliseren die uw leads begeleidt naar de beste ervaring op basis van hun betrokkenheid.
  • zich richten tot de juiste doelgroep met ingebouwde intelligentiemogelijkheden zoals dynamische segmentatie. Met meerdere leadscoremodellen kunt u prioriteit geven aan de leads die klaar zijn om te kopen. Geautomatiseerde inzichten kunnen u helpen bijhouden hoe uw leads interessant zijn tijdens uw campagnes.
  • met gemak evenementen organiseren via de evenementenportal voor het beheren van persoonlijke evenementen en integratie met webinar providers.
  • Volg en verbeter marketingprestaties met behulp van ingebouwde dashboards . Voer enquêtes uit vanuit de app die u helpen uw klanten beter te begrijpen.

Microsoft is vastbesloten om voortdurende innovatie in Dynamics 365 te leveren aan klanten en partners van elke omvang en voor elke verschillende mate van zakelijke complexiteit.

Daarnaast hechten ze veel waarde aan hun strategische samenwerking met Adobe om bedrijven in staat te stellen een high-volume marketing cloud-oplossing te ontwikkelen met geavanceerde mogelijkheden om digitale en offline interacties te personaliseren, wereldwijde marketingactiviteiten uit te voeren in meerdere bedrijfseenheden, landen en kanalen en uiteindelijk hun klantervaringen te veranderen in alle stadia van de customer lifecycle.

Voor organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor marketingautomatisering met functies die verder gaan dan standaard e-mailmarketing, raden we u aan de gratis openbare preview voor Dynamics 365 for Marketing te proberen. Aanvullende informatie over regionale beschikbaarheid en hoe u toegang tot de preview kunt krijgen, is hier beschikbaar.

Technische details voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het testen van de preview zijn beschikbaar op de documentatiepagina hier .

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!