OfficeGrip_logo

Een digitale werkplek in Dordrecht

Is uw organisatie actief in de regio Dordrecht en bent u op zoek naar betrouwbare en voordelige digitale werkplekken? OfficeGrip biedt de perfecte oplossingen!

Dé ICT-specialist voor het MKB

OfficeGrip is uw specialist op het gebied van digitale werkplekken. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, zoals systeem- en netwerkbeheer, zakelijke internet- en telefonieoplossingen, levering van hardware en software, en onafhankelijk advies op maat voor uw organisatie. Al deze diensten worden geleverd op een hoog niveau door ons professionele team van experts.

Een effectieve ICT-omgeving is een complexe combinatie van systemen en processen. Om dit geheel succesvol te beheren, is diepgaande kennis en vakmanschap essentieel. OfficeGrip beschikt over de expertise en kwaliteit om de juiste ondersteuning te bieden voor zowel uw algemene als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Een digitale werkplek voor uw onderneming

Wij bieden u een toegewijde engineer die verantwoordelijk is voor uw IT-omgeving. Deze engineer raakt vertrouwd met uw organisatie en medewerkers, waardoor we snel en efficiënt kunnen handelen. Bovendien staat ons ervaren team van hoogopgeleide professionals dagelijks voor u klaar om deskundig advies, ondersteuning en praktische oplossingen te bieden.

OfficeGrip stemt uw digitale werkplek af op uw specifieke wensen en behoeften. Dit omvat onder andere de configuratie van uw telefooncentrale, bestandsopslag en back-upoplossingen. Daarnaast verzorgen wij de inrichting van uw serverruimte, inclusief noodstroomvoorzieningen, bekabeling en patchkasten, om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving optimaal functioneert.

ICT-partner voor het MKB

OfficeGrip als Business Partner

Werkplekbeheer

Ieder bedrijf heeft goed functionerende computers, up-to-date software, snelle netwerkaansluitingen en betrouwbare telefonie nodig om optimaal te functioneren. Met het Werkplekbeheer van Microsoft door OfficeGrip kunt u dit gemakkelijk realiseren. Wij assisteren u bij het opzetten van uw ICT-omgeving en voorzien in solide ondersteuning en onderhoud van uw werkplekken. Hardware, software en diverse applicaties worden naadloos geïntegreerd en professioneel beheerd.

Systeembeheer

Het adequaat onderhouden van ICT-systemen wordt steeds uitdagender vanwege voortdurende technologische ontwikkelingen en groeiende gebruikersbehoeften. OfficeGrip staat al vele jaren garant voor hoogwaardig systeembeheer voor het MKB in Dordrecht en Nederland. Onze diensten zijn proactief en preventief, waardoor problemen worden voorkomen of tijdig worden opgemerkt. Netwerkonderhoud vindt vaak buiten kantooruren plaats, zodat uw dagelijkse activiteiten niet worden verstoord. Onze diensten worden aangeboden tegen een vast maandelijks tarief, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor beheer en automatisering. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw computers altijd beschikbaar zijn en uw IT-voorzieningen optimaal worden benut.

Serverbeheer

Uw gegevens zijn van onschatbare waarde. Daarom vinden wij bij OfficeGrip het van groot belang om uw gegevens efficiënt, betrouwbaar en stabiel op te slaan op onze servers, zowel fysiek binnen uw organisatie als in onze datacenters. Als u kiest voor onze datacenteroplossing, hoeft u zich geen zorgen te maken over het inrichten en onderhouden van gekoelde, stofvrije ruimten of stroomvoorziening. OfficeGrip regelt dit allemaal voor u. Indien u de voorkeur geeft aan on-premises servers, assisteren onze experts u bij de configuratie ervan. We luisteren naar uw wensen, behoeften en analyseren grondig uw huidige ICT-omgeving. Op basis van deze informatie stellen wij een uitgebreid advies op. 

serverbeheer-officegrip
netwerkbeheer-officegrip

Netwerkbeheer

Als u op zoek bent naar een dynamische partner die uw netwerkbeheer kan overnemen? Of heeft u puur behoefte aan advies? Dan bent u bij OfficeGrip aan het juiste adres. Onze professionals kunnen u volledig begeleiden bij de overdracht van uw netwerkbeheer aan OfficeGrip, maar u kunt ook bij ons terecht voor advies. OfficeGrip ontzorgt u in elk geval van alle IT-zaken die doorgaans te veel tijd in beslag nemen, waardoor er meer tijd vrijkomt voor primaire taken.

Een beveiligde werkomgeving

Met onze digitale werkplek wordt er gebruik gemaakt van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens wordt toegewezen op basis van gebruikersrechten, waardoor dit ook geschikt is voor vertrouwelijke informatie. Met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden worden uw gegevens optimaal beveiligd.

Communicatie & Media beveiligde werkomgeving

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met onze Microsoft 365-oplossingen krijgen organisaties toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt makkelijker door Microsoft Teams en met OneDrive heeft u altijd toegang tot uw bestanden.

Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Volledige ondersteuning

Servicedesk

De servicedesk van OfficeGrip is volledig toegewijd aan het ondersteunen van onze partners zodat zij continu over een goed functionerende ICT-omgeving kunnen beschikken. Onze servicedeskmedewerkers zijn verantwoordelijk voor de registratie, classificatie en de correcte en consistente afhandeling van incidenten. Bovendien maken het proactief identificeren en onderzoeken van problemen deel uit van hun taken.

Naast het uitvoeren van projecten kunt u ook rekenen op uitstekende nazorg en ondersteuning. Via onze telefonische helpdesk en remote support kunt u directe ondersteuning verwachten bij vragen en problemen. Dit alles voor een vast maandelijks tarief.

business-partner-officegrip

OfficeGrip als Business Partner

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Het beste systeem- en netwerkbeheer is wanneer uw externe automatiseringspartner aanvoelt als een integraal onderdeel van uw organisatie. Een vast team dat uw taal spreekt, uw medewerkers kent en begrijpt wat cruciaal is voor uw organisatie. Wij beschouwen uw netwerk als dat van ons en handelen daar als automatiseringspartner ook naar. Wij zijn graag uw IT-partner!

Wilt u meer weten over de digitale werkplekken van OfficeGrip? Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare en kosteneffectieve ICT-partner? Heeft u nog vragen die beantwoord moeten worden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens. Wij staan klaar om u te helpen!

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!