Beveiliging

Veilig werken in de digitale wereld

Een niet te onderschatten onderdeel van werken in de cloud is het beveiligen van gebruikers identiteiten en bedrijfsgegevens.

Bij Officegrip is het aspect beveiliging een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Veiligheid van onze assets en onze klanten is één van onze kernprioriteiten binnen ons bedrijfsproces.

Wij werken graag samen met onze klanten om hun beveiliging up-to-date te houden en beleid en regels op te stellen, waardoor medewerkers veilig kunnen werken op verschillende platformen waar ze zich ook bevinden.

Wij helpen organisaties de juiste combinatie van diensten en producten te vinden om een veilige, productieve IT-omgeving te creëren voor hun werknemers.

Identity

Beveiliging op basis van identiteit

Officegrip maakt gebruik van Azure Active Directory om haar gebruikers te beheren. Met deze tool is het mogelijk voor Officegrip om haar gebruikers te beheren op de volgende aspecten: het verlenen van toegang/authenticatie (op basis van verleende rechten) en identiteitsmanagement.

EMS

Enterprise Mobility + Security suite (EMS)

Aangezien er sprake is van een toenemend aantal cyber-aanvallen, biedt Officegrip het EMS (Enterprise Mobility + Security) systeem aan voor haar klanten. Dit systeem is een verzamelpunt in de cloud die gemaakt is om uw gebruikers en hun identiteit te kunnen beheren. Hieronder valt ook het beheren van uw devices (denk aan telefoons, tablets, etc.)

Manage-Mobile

Managed mobile productivity

Vrijwel ieder persoon beschikt momenteel over een smartphone, tablet of laptop. Het is dus erg belangrijk dat alle devices die gekoppeld zijn aan uw bedrijf gecentraliseerd kunnen worden beheerd. Zodra er sprake is van diefstal of verlies van een device, kan deze bijvoorbeeld extern worden gewist. Hiermee voorkomt u data-lekken en digitale aanvallen.

rechten-structuur

Toegang op basis van rechten

Het kan zo zijn dat sommige data niet bestemd is voor elk persoon binnen uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een scenario waarbij uw bedrijf in een korte tijd hard is gegroeid, en dat u enigszins het overzicht heeft verloren binnen uw opgeslagen data. Wie heeft er toegang tot welke bestanden? Een belangrijk uitgangspunt voor een veilig bedrijf. Officegrip kan ervoor zorgen dat u beschikt over het gezag dat u nodig heeft als bedrijf zodat u optimaal kunt indelen wie binnen uw organisatie toegang heeft tot welke data.