Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

opnames--rapporten-live-gebeurtenissen-beheren-teams-2

Hoe beheer je een opname en rapporten voor live gebeurtenissen in Microsoft Teams

Nadat een gebeurtenis is afgelopen, kunnen producenten de volgende acties uitvoeren op de opname en de gekoppelde rapporten (als ze zijn geconfigureerd).

HOE BEHEER JE EEN OPNAME EN RAPPORTEN VOOR LIVE GEBEURTENIS IN MICROSOFT TEAMS

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

Nadat een gebeurtenis is afgelopen, kunnen producenten de volgende acties uitvoeren op de opname en de gekoppelde rapporten (als ze zijn geconfigureerd).

Weergeven in teams Downloaden Delete
Rapport deelnemer
Nee
Ja
Ja
Live gebeurtenissen opnemen
Nee
Ja
Ja
Rapport component inzichten Nee: Hiermee opent u de component koppeling in een browser
N.v.t.
N.v.t.
Q&een rapport
Nee
Ja
Ja
Afschrift
Nee
Ja
Ja

Opmerking: Opnamen van Live-gebeurtenissen die zijn geproduceerd in teams, worden momenteel niet opgeslagen in Microsoft stream. U kunt de opname downloaden van de details van de vergadering en deze handmatig uploaden naar Microsoft stream na de gebeurtenis.

Als u de rapporten wilt beheren, klikt u op agenda Knop Vergaderingen , selecteert u de gebeurtenis Live en gaat u naar de sectie gebeurtenisbronnen .

Gebeurtenisbronnen

Opmerking: Ondervindt u problemen bij het vinden van de live-gebeurtenis? Op dit moment kunt u met de agenda teamvergaderingen alleen in de toekomst navigeren en 15 dagen doorsturen. Zoek de live-gebeurtenis in uw Outlook-agenda en klik in plaats daarvan op live gebeurtenis openen .

 1. Als u een resource wilt downloaden, klikt u op downloaden naast de resource.
 2. Als u alle resources wilt verwijderen, klikt u op Alles verwijderen.

  Opmerking: Als u de bronnen per ongeluk verwijdert, hebt u maximaal zeven dagen om ze te herstellen.

 3. Klik op vernieuwen om de nieuwste bronnen te zien die zijn gerelateerd aan de live-gebeurtenis.

 

 

 

Download het eBook:

Maak Kennis Met

Microsoft Teams

 

Het creëren van een collaboratieve omgeving is een hoofdprioriteit voor bijna elke organisatie. Maar het presenteert ook enkele belangrijke uitdagingen.

Welkom bij Microsoft Teams, de hub voor teamwerk in Office 365. Het biedt uw teams een veilige gedeelde werkruimte voor gesprekken, bestanden en vergaderingen, zodat iedereen elke dag meer betrokken en effectief kan zijn.

In dit eBook vindt u uitleg over de mogelijkheden van Microsoft Teams en speciale tips en trucs om alle soorten teams beter te laten samenwerken, waaronder:

 • Marketing;
 • Sales;
 • Finance;
 • Human resources;
 • IT;
 • Project Management;

 

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback