Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

onenote-notities-exporteren-als-pdf

Hoe exporteer je OneNote-notities als een PDF

Als u een aantal notities wilt delen, maar iemand niet toegang tot al uw notities wil geven, kunt u notities exporteren als een Adobe PDF-bestand (Portable Document Format). U wilt wellicht een hand-out delen met een collega die niet over OneNote beschikt of die niet alles in uw notitieblok hoeft te zien. Of mogelijk moet u werkaantekeningen met een rapport indienen. In deze gevallen komt het opslaan van notities als een PDF goed van pas.

OPMERKING    Wanneer u een notitieblok deelt met anderen, kan iedereen die toegang heeft, inhoud bewerken, informatie toevoegen en wijzigingen aanbrengen. Wanneer u een PDF opslaat, slaat u een statische momentopname van uw notities op. Wijzigingen die u later aanbrengt in OneNote, worden niet doorgevoerd in het PDF-bestand.

  1. Klik op de pagina die u wilt exporteren op Bestand > Exporteren.
  2. Kies onder Huidige exporteren datgene wat u wilt exporteren.
  3. Selecteer PDF (*pdf) en klik op Exporteren.

    U kunt notities exporteren naar andere indeling, zoals een PDF-, XPS- of Word-document.

  4. Kies in het dialoogvenster Opslaan als waar u uw bestand wilt opslaan.
  5. Geef het bestand een naam en klik op Opslaan.

 
TIP    Als u samen met anderen wilt kunnen werken aan dezelfde notities of hetzelfde notitieblok in plaats van een statische momentopname van uw notities te delen, kunt u notitieblokken delen op OneDrive. Als u geen PDF wilt maken, kunt u notities afdrukken of via e-mail sturen of notities tijdens een vergadering delen.
 

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback