OfficeGrip_logo

Hoe kun je bellen met Microsoft Teams

Bellen met externe personen

Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om te bellen met externe personen. Om te kunnen bellen met Microsoft Teams is er wel een telefonie integratie nodig. Met deze integratie wordt er namelijk een telefooncentrale gekoppeld aan de (bestaande) Microsoft Teams omgeving. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om extern te bellen en gebeld te worden binnen Microsoft Teams. Wij bespreken hier hoe jij kunt bellen met Teams naar externe personen.

Waarom bellen binnen een Microsoft Teams omgeving

Bellen via Microsoft Teams verhoogt de bereikbaarheid binnen de organisatie. Werknemers krijgen een gebruiksvriendelijke en bekende oplossing, waardoor gebruikers niet al te veel hoeven te wennen aan een systeem. Dit maakt het makkelijk om een telefonie oplossing te implementeren binnen een organisatie. Omdat de telefonie omgeving vanuit Microsoft Teams wordt geregeld, ben je er zeker van dat de omgeving altijd up-to-date blijft. Microsoft is namelijk steeds meer aan het investeren in het Teams platform, waar eindgebruikers van blijven profiteren.

Microsoft Teams is dus al een centraal platform voor de organisatie, maar met de telefonie integratie breid je het systeem net wat verder uit. Het grote voordeel van bellen via Microsoft Teams, is dat het voor eindgebruikers erg makkelijk is. Je maakt immers gebruik van dezelfde bekende applicatie waar iedereen al aan gewend is. Andere telefonie oplossingen komen met nieuwe applicaties die regelmatig net iets minder goed werken. Wat je als organisatie wilt is een robuuste telefonie omgeving met alle voordelen van de cloud. Dit is dan ook waar het bellen met Microsoft Teams in uitblinkt, namelijk het creëren van een robuuste telefonie omgeving.

Hoe kun je bellen met Microsoft Teams

Wat is er nodig om via teams te bellen

Om via teams te kunnen bellen zijn er 2 mogelijkheden, namelijk Microsoft Teams telefonie of Microsoft Teams T-Mobile. Beide oplossingen maken het mogelijk om met externe personen te kunnen bellen vanuit een Microsoft Teams omgeving. Waar het verschil in zit is dat bij de T-Mobile integratie ook de complete mobiele telefonie wordt meegenomen. Zijn werknemers vaak onderweg of wordt er vaak van de mobiele telefonie gebruik gemaakt, dan kan de T-Mobile integratie een betere oplossing zijn.

Beide oplossingen maken het dus mogelijk om via teams te bellen. Doordat de complete telefonie via een VoIP-verbinding (Voice over IP) wordt geregeld, verlaag je de telefonische kosten binnen de organisatie. De oplossingen zijn namelijk snel op en af te schalen in geval van drukkere of rustigere periodes.

Welke oplossing past bij jouw organisatie

Ben je benieuwd welke oplossing er specifiek voor jouw geschikt is? Dan kun je hier meer lezen over de Microsoft Teams telefonie integratie. De telefonie integratie kan namelijk een goede toevoeging zijn aan de huidige Microsoft Teams omgeving. In ons eBook benoemen wij verder nog alle voordelen van een Microsoft Teams integratie. Deze kun je hieronder gratis downloaden:

Download het gratis eBook:

De voordelen van een telefonie integratie

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Microsoft-Stream
  Eindgebruiker

  Ontdek de vernieuwde versie van Microsoft Stream

  Microsoft Stream (Classic) heeft een transformatie ondergaan en is vernieuwd als Stream (op SharePoint). De krachten van Stream en SharePoint worden gebundeld en daardoor is het mogelijk om video’s te creëren die direct geïntegreerd zijn in Microsoft 365. In dit artikel bespreken we de nieuwe Stream-ervaring en de gevolgen die dit heeft voor het gebruik van de klassieke versie van Stream.

  Lees meer...
  Eindgebruiker

  De introductie van Town Halls in Microsoft Teams

  Om de virtuele evenementervaring op Teams te vereenvoudigen, integreert Microsoft haar live-evenementmogelijkheden in de Teams-vergaderervaring. Dit zal een uniforme ervaring creëren voor gebruikers, of ze nu een kleine vergadering, een klantgericht webinar of een bedrijfsbrede Town Hall organiseren.

  Lees meer...
  Eindgebruiker

  Verbeterde functies binnen Microsoft Forms

  In deze blog lichten wij de nieuwe functies van Microsoft Forms toe. Deze vernieuwingen zijn aangebracht in het verzamelen van realtime feedback. Dankzij Forms en Quizzes kunnen gebruikers moeiteloos en vlekkeloos realtime gegevens creëren, delen en analyseren die zij tijdens presentaties verzamelen.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!