OfficeGrip_logo

Hoe kun je bellen met Microsoft Teams

Bellen met externe personen

Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om te bellen met externe personen. Om te kunnen bellen met Microsoft Teams is er wel een telefonie integratie nodig. Met deze integratie wordt er namelijk een telefooncentrale gekoppeld aan de (bestaande) Microsoft Teams omgeving. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om extern te bellen en gebeld te worden binnen Microsoft Teams. Wij bespreken hier hoe jij kunt bellen met Teams naar externe personen.

Waarom bellen binnen een Microsoft Teams omgeving

Bellen via Microsoft Teams verhoogt de bereikbaarheid binnen de organisatie. Werknemers krijgen een gebruiksvriendelijke en bekende oplossing, waardoor gebruikers niet al te veel hoeven te wennen aan een systeem. Dit maakt het makkelijk om een telefonie oplossing te implementeren binnen een organisatie. Omdat de telefonie omgeving vanuit Microsoft Teams wordt geregeld, ben je er zeker van dat de omgeving altijd up-to-date blijft. Microsoft is namelijk steeds meer aan het investeren in het Teams platform, waar eindgebruikers van blijven profiteren.

Microsoft Teams is dus al een centraal platform voor de organisatie, maar met de telefonie integratie breid je het systeem net wat verder uit. Het grote voordeel van bellen via Microsoft Teams, is dat het voor eindgebruikers erg makkelijk is. Je maakt immers gebruik van dezelfde bekende applicatie waar iedereen al aan gewend is. Andere telefonie oplossingen komen met nieuwe applicaties die regelmatig net iets minder goed werken. Wat je als organisatie wilt is een robuuste telefonie omgeving met alle voordelen van de cloud. Dit is dan ook waar het bellen met Microsoft Teams in uitblinkt, namelijk het creëren van een robuuste telefonie omgeving.

Hoe kun je bellen met Microsoft Teams

Wat is er nodig om via teams te bellen

Om via teams te kunnen bellen zijn er 2 mogelijkheden, namelijk Microsoft Teams telefonie of Microsoft Teams T-Mobile. Beide oplossingen maken het mogelijk om met externe personen te kunnen bellen vanuit een Microsoft Teams omgeving. Waar het verschil in zit is dat bij de T-Mobile integratie ook de complete mobiele telefonie wordt meegenomen. Zijn werknemers vaak onderweg of wordt er vaak van de mobiele telefonie gebruik gemaakt, dan kan de T-Mobile integratie een betere oplossing zijn.

Beide oplossingen maken het dus mogelijk om via teams te bellen. Doordat de complete telefonie via een VoIP-verbinding (Voice over IP) wordt geregeld, verlaag je de telefonische kosten binnen de organisatie. De oplossingen zijn namelijk snel op en af te schalen in geval van drukkere of rustigere periodes.

Welke oplossing past bij jouw organisatie

Ben je benieuwd welke oplossing er specifiek voor jouw geschikt is? Dan kun je hier meer lezen over de Microsoft Teams telefonie integratie. De telefonie integratie kan namelijk een goede toevoeging zijn aan de huidige Microsoft Teams omgeving. In ons eBook benoemen wij verder nog alle voordelen van een Microsoft Teams integratie. Deze kun je hieronder gratis downloaden:

Download het gratis eBook:

De voordelen van een telefonie integratie

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  nieuwe-vertaal-functies-excel-VERTALEN-DETECTLANGUAGE-2
  Excel

  Nieuwe vertaal functies in Excel: VERTALEN en DETECTLANGUAGE

  Microsoft Excel heeft onlangs twee krachtige nieuwe functies geïntroduceerd: VERTALEN() en DETECTLANGUAGE(). Deze functies zijn ontworpen om gebruikers te helpen bij het vertalen en identificeren van talen direct binnen hun spreadsheets, wat een aanzienlijke verbetering betekent voor iedereen die met meertalige datasets werkt.

  Lees meer...
  crowdstrike-storing
  Achtergrond

  Wereldwijde storing in antivirussoftware zorgt voor problemen bij organisaties

  Een recente storing in de antivirussoftware van Crowdstrike heeft wereldwijd computers getroffen, waardoor websites van bedrijven platliggen en er problemen zijn op luchthavens. Deze storing heeft een chaos veroorzaakt op luchthaven Schiphol, met lange rijen voor de balies van luchtvaartmaatschappijen en een platliggende website van Transavia. Ook op andere luchthavens, zoals Eindhoven Airport en in andere landen, zijn er problemen.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!