OfficeGrip_logo

Hoe kun je bellen met Microsoft Teams

Bellen met externe personen

Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om te bellen met externe personen. Om te kunnen bellen met Microsoft Teams is er wel een telefonie integratie nodig. Met deze integratie wordt er namelijk een telefooncentrale gekoppeld aan de (bestaande) Microsoft Teams omgeving. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om extern te bellen en gebeld te worden binnen Microsoft Teams. Wij bespreken hier hoe jij kunt bellen met Teams naar externe personen.

Waarom bellen binnen een Microsoft Teams omgeving

Bellen via Microsoft Teams verhoogt de bereikbaarheid binnen de organisatie. Werknemers krijgen een gebruiksvriendelijke en bekende oplossing, waardoor gebruikers niet al te veel hoeven te wennen aan een systeem. Dit maakt het makkelijk om een telefonie oplossing te implementeren binnen een organisatie. Omdat de telefonie omgeving vanuit Microsoft Teams wordt geregeld, ben je er zeker van dat de omgeving altijd up-to-date blijft. Microsoft is namelijk steeds meer aan het investeren in het Teams platform, waar eindgebruikers van blijven profiteren.

Microsoft Teams is dus al een centraal platform voor de organisatie, maar met de telefonie integratie breid je het systeem net wat verder uit. Het grote voordeel van bellen via Microsoft Teams, is dat het voor eindgebruikers erg makkelijk is. Je maakt immers gebruik van dezelfde bekende applicatie waar iedereen al aan gewend is. Andere telefonie oplossingen komen met nieuwe applicaties die regelmatig net iets minder goed werken. Wat je als organisatie wilt is een robuuste telefonie omgeving met alle voordelen van de cloud. Dit is dan ook waar het bellen met Microsoft Teams in uitblinkt, namelijk het creëren van een robuuste telefonie omgeving.

Hoe kun je bellen met Microsoft Teams

Wat is er nodig om via teams te bellen

Om via teams te kunnen bellen zijn er 2 mogelijkheden, namelijk Microsoft Teams telefonie of Microsoft Teams T-Mobile. Beide oplossingen maken het mogelijk om met externe personen te kunnen bellen vanuit een Microsoft Teams omgeving. Waar het verschil in zit is dat bij de T-Mobile integratie ook de complete mobiele telefonie wordt meegenomen. Zijn werknemers vaak onderweg of wordt er vaak van de mobiele telefonie gebruik gemaakt, dan kan de T-Mobile integratie een betere oplossing zijn.

Beide oplossingen maken het dus mogelijk om via teams te bellen. Doordat de complete telefonie via een VoIP-verbinding (Voice over IP) wordt geregeld, verlaag je de telefonische kosten binnen de organisatie. De oplossingen zijn namelijk snel op en af te schalen in geval van drukkere of rustigere periodes.

Welke oplossing past bij jouw organisatie

Ben je benieuwd welke oplossing er specifiek voor jouw geschikt is? Dan kun je hier meer lezen over de Microsoft Teams telefonie integratie. De telefonie integratie kan namelijk een goede toevoeging zijn aan de huidige Microsoft Teams omgeving. In ons eBook benoemen wij verder nog alle voordelen van een Microsoft Teams integratie. Deze kun je hieronder gratis downloaden:

Download het gratis eBook:

De voordelen van een telefonie integratie

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Copilot-Teams
  Achtergrond

  De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

  Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

  Lees meer...
  dell-precision-workstation
  Achtergrond

  Dell Precision Workstations

  Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!