OfficeGrip_logo

Hoe nodig je deelnemers uit voor een livegebeurtenis in Microsoft Teams

Als organisator van Live gebeurtenissen uitnodigen deelnemers een van uw verantwoordelijkheden. Wanneer u een live afspraak plant in teams, verzendt deze alleen de uitnodiging voor de agenda naar leden van het gebeurtenis team.

 1. Selecteer in teams de optie agenda De knop Vergaderingen aan de linkerkant van de app.
 2. Selecteer de live-gebeurtenis.
 3. Voor gebeurtenissen die u in teams kunt produceren, selecteert u koppeling maken om de koppeling naar de live-gebeurtenis te kopiëren, zodat u deze kunt delen met genodigden, zodat u deze kunt delen met genodigden, verzendt u een e-mailbericht of een website zoals SharePoint, of voegt u dit toe aan een groep samenwerken. U kunt de agenda zelfs verzenden in een agenda uitnodiging vanuit Outlook of een ander e-mailprogramma.

  Opmerking: Probeer niet deelnemers uit te nodigen via een teams-vergadering. Een nieuwe teams-vergadering heeft een eigen koppeling van de vergadering, welke gebruikers zich kunnen voordoen met de koppeling naar de live-evenementen attend.

  De deelnemers kunnen de gebeurtenis in teams bekijken: op het bureaublad (Windows of Mac), Web of Mobile. Als ze geen teams hebben, kunnen ze ook een browser gebruiken (Chrome, Firefox of Edge). Koppeling weergeven
 

Download het gratis eBook:

EEN SNELCURSUS MICROSOFT TEAMS

In dit e-book behandelen we de belangrijkste onderdelen van Microsoft Teams zodat je snel aan de slag kan met dé hub voor teamsamenwerking in Office 365.
Een-snelcursus-Microsoft-Teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!