Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

deelnemers-uitnodigen-live-gebeurtenis-teams-1

Hoe nodig je deelnemers uit voor een livegebeurtenis in Microsoft Teams

Als u de organisator van een gebeurtenis van Live bent, kunt u deze plannen in teams op dezelfde manier als een gewone teams-vergadering plannen.  Dit proces voegt de live-gebeurtenis toe aan de agenda’s van uw gebeurtenis groep. Vervolgens moet u de deelnemers uitnodigen.

HOE NODIG JE DEELNEMERS UIT VOOR EEN LIVE GEBEURTENIS IN MICROSOFT TEAMS

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

Als organisator van Live gebeurtenissen uitnodigen deelnemers een van uw verantwoordelijkheden. Wanneer u een live afspraak plant in teams, verzendt deze alleen de uitnodiging voor de agenda naar leden van het gebeurtenis team.

 1. Selecteer in teams de optie agenda De knop Vergaderingen aan de linkerkant van de app.
 2. Selecteer de live-gebeurtenis.
 3. Voor gebeurtenissen die u in teams kunt produceren, selecteert u koppeling maken om de koppeling naar de live-gebeurtenis te kopiëren, zodat u deze kunt delen met genodigden, zodat u deze kunt delen met genodigden, verzendt u een e-mailbericht of een website zoals SharePoint, of voegt u dit toe aan een groep samenwerken. U kunt de agenda zelfs verzenden in een agenda uitnodiging vanuit Outlook of een ander e-mailprogramma.

  Opmerking: Probeer niet deelnemers uit te nodigen via een teams-vergadering. Een nieuwe teams-vergadering heeft een eigen koppeling van de vergadering, welke gebruikers zich kunnen voordoen met de koppeling naar de live-evenementen attend.

  De deelnemers kunnen de gebeurtenis in teams bekijken: op het bureaublad (Windows of Mac), Web of Mobile. Als ze geen teams hebben, kunnen ze ook een browser gebruiken (Chrome, Firefox of Edge).

  Koppeling weergeven

 

 

Download het eBook:

Een snelcursus

Microsoft Teams

 

Op de hedendaagse werkplek wordt het beste werk gedaan door teams – teams van mensen met verschillende achtergronden en talenten op verschillende afdelingen, locaties en zelfs tijdzones.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich onderdeel voelt van het team? Hoe kun je gemakkelijk informatie delen? En hoe werk je snel, alsof iedereen in dezelfde ruimte zit?

Gelukkig brengt Microsoft Teams u en uw collega’s samen in een gedeelde online werkruimte waar u chatten, vergaderen, bestanden delen en met zakelijke apps werken..

In dit e-book behandelen we de belangrijkste onderdelen van Microsoft Teams zodat je snel aan de slag kan met dé hub voor teamsamenwerking in Office 365.

 

Een-snelcursus-Microsoft-Teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback