Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

office-2010-bureaublad-programmas-instellen-gebruik-office-365-voor-bedrijven

Hoe stel je Office 2010-bureaubladprogramma’s in voor gebruik met Office 365 voor Bedrijven

Als u zich hebt aangemeld voor het gebruik van Office 365 voor Bedrijven, maar u een eerdere versie van Office, zoals Office 2010, wilt gebruiken die u al hebt geïnstalleerd op uw pc, dan kunt u bestaande bureaubladtoepassingen, zoals Word 2010 of Outlook 2010, instellen voor gebruik met Office 365 voor Bedrijven. Gebruik Bureaubladinstallatie voor Office 365 om uw bureaubladtoepassingen te configureren en de vereiste updates te installeren. Voordat u Bureaubladinstallatie voor Office 365 uitvoert, controleert u of uw computer voldoet aan de softwarevereisten voor Office 365 voor Bedrijven.

NOTITIES   De onderstaande procedures zijn bedoeld voor oudere versies van Office. Voor stapsgewijze instructies voor het installeren van de versie van Office geleverd bij uw Office 365 voor Bedrijven-abonnement, raadpleegt uOffice installeren met Office 365 voor Bedrijven. Als u een Office 365 Home-gebruiker bent, raadpleegt u Office 365 Home, Office 365 Personal of Office 365 voor Hoger Onderwijs installeren.

Als u een Mac-computer of een mobiel apparaat gebruikt, volgt u deze instructies:

   Als u de nieuwste versie van Office hebt geïnstalleerd, hoeft u stap 1 Bureaubladinstallatie voor Office 365 in dit artikel niet uit te voeren. Uw eerste stap is het instellen van e-mail in Outlook 2013.

 

 1. Meld u aan bij Office 365 met uw werk- of schoolaccount.
 2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Instellingen Instellingen: uw profiel bijwerken, software installeren en deze verbinden met de cloud > Office 365-instellingen.

  Ga naar instellingen > Office 365-instellingen

 3. Klik op Software > Bureaubladinstallatie.
 4. Klik op de pagina Bureaubladinstallatie op Installeren.

  Uw bureaubladtoepassingen instellen voor gebruik met Office 365

 5. Wanneer u wordt gevraagd of u de toepassing wilt uitvoeren, klikt u op Uitvoeren en volgt u de instructies.
  • Tijdens de installatie meldt u zich nogmaals aan met uw gebruikers-id.
  • Bureaubladinstallatie voor Office 365 controleert de systeemconfiguratie en er verschijnen opties voor het configureren van uw bureaubladtoepassingen. U kunt ook meer informatie krijgen over de updates die tijdens de installatie worden geïnstalleerd.

   Bureaubladtoepassingen configureren en updates installeren

   Als sommige toepassingen gearceerde selectievakjes hebben, zijn deze niet voor u beschikbaar, mogelijk omdat uw beheerder uw account niet heeft ingesteld voor het gebruik van deze toepassingen met Office 365. Het kan ook zijn dat de toepassingen niet op uw computer zijn geïnstalleerd.

  • Nadat u uw bureaubladtoepassingen hebt geselecteerd, klikt u op Doorgaan om het installatieproces te voltooien.
 6. Nadat de bureaubladinstallatie is voltooid, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten.

 
Nadat u Bureaubladinstallatie voor Office 365 hebt uitgevoerd, moet u de bureaubladversie van Outlook verbinden, dus de versie die u al met Office 365 gebruikt. U hebt dan toegang tot Office 365 of andere op Exchange gebaseerde e-mail met behulp van de bureaubladversie van Outlook, zoals Outlook 2013, Outlook 2010 of Outlook 2007, of met behulp van de webbrowser-versie van Outlook, Outlook Web App.

Als u uw bureaubladversie van Outlook wilt verbinden met Office 365, raadpleegt u:

U kunt desgewenst ook e-mail en contactpersonen migreren naar Office 365.

Als er tijdens het installatieproces een probleem optreedt, leest u eerst het artikel Problemen oplossen die kunnen optreden tijdens de bureaubladinstallatie van Office 365 voor een mogelijke oplossing. Als het probleem blijft optreden, kunt u vrijblijvend contact opnemen met OfficeGrip via onze contact-pagina of belt u ons direct via 088 47 47 444.

Bekijk deze video voor informatie over het gebruik van Office Online in Office 365.

Gebruik uw teamsite en OneDrive voor Bedrijven om de documenten te delen waaraan u met uw collega’s werkt.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback