OfficeGrip_logo

Hosted VoIP specialisten in Den Bosch

Altijd bereikbaar zijn onder één zakelijk nummer. Of u nu thuis werkt, onderweg bent of op kantoor zit. Voor een klein vast bedrag per maand. Zónder investering in een eigen telefooncentrale. Gemakkelijk, flexibel, betaalbaar en betrouwbaar.
Bent u ondernemer in de regio Den Bosch en op zoek naar een specialist in Hosted VoIP, dan is OfficeGrip er speciaal voor u! 

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met een Hosted VoIP centrale van OfficeGrip investeert u voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.

Voordelen Hosted VoIP telefooncentrale

VoIP (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het Internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen:

  • Geen kostbare investering in een telefooncentrale
  • Zeer schaalbaar
  • Niet locatiegebonden / Geen vaste werkplekken
  • Online uw telefooncentrale beheren
  • Perfect te integreren met mobiele telefonie
  • Alleen betalen wat u nodig heeft
  • Gratis (internationaal) bellen met uw nevenvestigingen
  • Zeer geavanceerde VoIP telefooncentrale

Uw bedrijfscommunicatie in topconditie

U krijgt met Hosted VoIP, de beschikking over de meest uitgebreide telefooncentrale functionaliteiten uit de “cloud” en daardoor heeft u geen fysieke telefooncentrale op uw locaties meer nodig.

Uw VoIP provider OfficeGrip verzorgt deze managed VoIP centrale voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Hosted VoIP kan geleverd worden over uw bestaande internetverbinding of over een verbinding van OfficeGrip. ISDN-verbindingen zijn niet meer nodig.

Buiten dat, bespaart u bij OfficeGrip maximaal op uw vaste telefonie kosten. Wij leveren deze Voice service van a-tot-z, zodat wij een uitstekende kwaliteit van uw zakelijke telefonie kunnen garanderen. Zo brengen wij uw bedrijfscommunicatie weer in topconditie.

Contact

Wilt u meer weten over de Hosted VoIP mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!