Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 20 november 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
Lufthansa-Austrian-Airlines-Surface-pro-3

Lufthansa en Austrian Airlines kiezen voor de Surface Pro 3

Woensdag werd bekend dat Lufthansa en Austrian Airlines hun piloten gaan uitrusten met de Surface Pro 3 om vliegoperaties nog efficiënter te maken.

Lufthansa

Lufthansa heeft meer dan 5000 Surface Pro 3 tablets besteld. Het wereldwijd uitrollen van de tablets zal in Februari en Maart 2015 gebeuren.

Austrian Airlines

Austrian Airlines is al begonnen met het uitrollen van Surface Pro 3 aan haar piloten voor gebruik als Electronic Flight Bags.

Surface Pro 3

De piloten kunnen met de Surface Pro 3 eenvoudig verbinding maken met het bedrijfsnetwerk.
Hierdoor kan alle actuele vluchtrelevante informatie zoals vluchtschema’s, routepermissies en weerinformatie snel vanuit de cockpit bekeken worden.
Ook zorgen de tablets er voor dat de cockpits ‘papierloos’ zijn.

Hierbij worden de prestaties, het grote scherm en het lage gewicht benoemd als ideaal instrument voor vliegtuigbemanningen.

Een ander voordeel is dat de Surface Pro 3 tablet ook tijdens opstijgen en dalen te gebruiken zijn doordat er electronic flight bags zijn gemonteerd in de cockpits.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback