Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

maak-kennis-met-microsoft-365-admin-center

Maak kennis met het Microsoft 365 Admin Center

Microsoft onthulde vorig jaar Microsoft 365, waarin Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samenkomen om een ​​complete, intelligente en veilige oplossing voor de moderne werkplek te bieden. In oktober bereikte Microsoft 365 Business de algemene beschikbaarheid, waarmee een geïntegreerde oplossing ontworpen is om IT voor het midden- en kleinbedrijf te vereenvoudigen.

Microsoft heeft heel goed door dat zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen en alles er tussen afhankelijk zijn van het admin center voor een breed scala aan activiteiten. Vanuit administratief oogpunt is de visie van Microsoft voor Microsoft 365 het vereenvoudigen van IT door het verenigen van het beheer tussen gebruikers, apparaten, apps en services. Deze week markeert dan ook een belangrijke stap in die visie vanwege de nieuwe admin-ervaring die wordt uitgerold voor alle Microsoft 365-klanten. Dit zal dé plaats zijn voor beheerders om aan de slag te gaan met Microsoft 365 en de uitgebreide managementmogelijkheden en -ervaringen te ontdekken die voor hen beschikbaar zijn.

Geïntegreerd in dit beheerderscentrum is het nieuwe Microsoft 365 Security & Compliance Center gericht op het leveren van geïntegreerde beheerfuncties in Office 365, Windows en EMS  aan beveiligings- en compliance-specialisten. Ook Microsoft 365 Device Management is hier te vinden welke de nadruk legt op het leveren van geïntegreerd apparaatbeheer-mogelijkheden voor Intune, Office en Windows. Het Security and Compliance Center is binnenkort beschikbaar en Device Management volgt daarna. Aanvullende details volgen nog.

 

M365 screen.png

 

In de komende maanden zal Microsoft blijven investeren in meer geïntegreerde, gestroomlijnde beheerervaringen voor Microsoft 365 om organisaties te helpen productiever en veiliger te worden, terwijl ze hun IT-middelen optimaliseren. Ook willen ze de gebruikerservaring van de beheerder blijven verbeteren, zodat beheerders hun taken sneller en eenvoudiger kunnen uitvoeren en meer gedaan krijgen met hun dag.

Microsoft 365-abonnees krijgen automatisch de nieuwe beheerderservaring nadat deze is uitgerold naar uw tenant. U kunt inloggen zoals u gewoonlijk doet of naar admin.microsoft.com gaan om de nieuwe beheerderservaring uit te proberen.
 

Download NU de infographic:

Wat is

MICROSOFT 365

 

Microsoft heeft nu een volledige, intelligente oplossing, inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security, waarmee iedereen creatief en veilig kan samenwerken. die teams de mogelijkheden biedt die ze nodig hebben, uw bedrijf beveiligt en uw IT-beheer vereenvoudigt met één oplossing, afgestemd op jouw organisatie.

Microsoft 365 Business is gemaakt voor organisaties met maximaal 250 werknemers en brengt functies uit verschillende Microsoft-producten samen in een oplossing die is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het wordt ondersteund door Office 365 en Windows 10 en bevat functies voor apparaatbeheer en -beveiliging, waarmee je zeker weet dat je bedrijfsgegevens worden beschermd.

 

Lees hoe Microsoft 365 Business je technologie beter beheerbaar kan maken en tegelijkertijd de productiviteit van je werknemers kan verbeteren. Ontdek manieren waarop je:

 • Risico’s kunt verminderen met voortdurende beveiliging
 • Samen meer kunt bereiken
 • Overal kunt werken

 

wat-is-microsoft-365-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback