Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-intune-update-maand-mei

Maandelijkse Intune update voor de maand Mei

Microsoft gaat door met zijn maandelijkse updates van zijn Intune device-management service met een refresh voor de maand Mei met onder andere nieuwe iOS, Android en Windows Phone features.

Updates

In de afgelopen week heeft Microsoft zijn Intune updates van Mei uitgerold. Inbegrepen bij de nieuwe features zijn o.a.:

  • Mogelijkheid om applicatie beveiliging te verlengen tot bestaande line-of-business apps die gebruik maken van Intune App Wrapping Tool for Android (De Intune App Wrapping Tool for iOS werd al in December beschikbaar gemaakt)
  • Mogelijkheid om held desk rechten toe te wijzen aan Intune admins waardoor de Intune admin console gefilterd wordt om alleen maar toegang te krijgen tot remote tasks (password resets en remote locks)
  • RSS feed notificatie-optie voor Intune admin om gewaarschuwd te worden wanneer nieuwe Intune service notificaties beschikbaar zijn
  • Verbeterde eindgebruiker ervaring in de Intune Company Portal app voor iOS met toegevoegde stap-voor-stap begeleiding om toegang te krijgen tot corporate mail
  • Geüpdatet Intune Company Portal app voor Windows Phone 8.1 om geadvanceerde status notificaties voor app installaties te geven
  • Nieuwe custom policy template voor het managen van nieuwe Windows 10 features via Open Mobile Alliance Uniform Resource Identifier (OMA-URI)
  • Nieuw per-platform mobiel device security policy templates voor Android, iOS, Windows en Windows Phone

 

Windows Intune

Intune is zowel een belangrijk onderdeel van Microsoft’s Enterprise Mobility Suite als een standalone device-management service. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Intune klik dan hier.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback