Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Microsoft Bookings maakt nu meerdaagse boekingen en aanpasbare tijdsintervallen mogelijk

Deze week heeft Microsoft twee zeer gevraagde functies geïntroduceerd voor Microsoft Bookings met het oog op flexibiliteit en maatwerk.

Ondersteuning voor de hele dag en meerdaags durende diensten

Er zijn veel bedrijven die de hele dag en zelfs meerdaagse services bieden, zoals complexe projecten, accommodatie, rondleidingen en uitgebreide excursies. Met deze nieuwe functie kunt u nu Bookings gebruiken om uw klanten te laten reserveren voor dit soort evenementen.

Als u hele dag- en meerdaagse services wilt instellen, klikt u op de link ‘Services’ aan de linkerkant van de webpagina Boekingen. Maak of bewerk een service en zoek het label ‘Standaardduur’ op de relevante Servicedetails-pagina. U ziet een “Dagen” -optie – selecteer gewoon het aantal dagen dat uw service nodig heeft en klik op Opslaan.

De hele dag afbeelding 1.1.PNG

 

Standaardduur op het tabblad Services

Aanpasbare tijdsintervallen

Elk bedrijf is uniek. Daarom biedt Bookings aanpasbare opties voor uw boekingspagina om ervoor te zorgen dat het boekingsproces voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Microsoft heeft onlangs meer gedetailleerde en aanpasbare stappen voor de boekingstijd toegevoegd. Dit geeft u volledige controle over wanneer uw afspraken beschikbaar zijn voor situaties waarin de standaardset opties voor boekingstijdsverhoging die eerder werden aangeboden niet aan uw behoeften voldoet.

Om boekbare tijdsintervallen aan te passen, klikt u eerst op de link “Boekingspagina” in de linker navigatiebalk van de Bookings Web-app. Klik vervolgens op de vervolgkeuzepijl naast ‘Tijsintervallen’ in het gedeelte Planningsbeleid van de pagina. Je zult zien dat we verschillende nieuwe keuzes aan onze lijst hebben toegevoegd. Scroll helemaal naar beneden om de optie “Aangepast (in minuten)” te zien en klik erop. U krijgt een extra tekstvak te zien waarin u het aantal minuten kunt invoeren dat u wilt dat de tijd van uw afspraken wordt verhoogd.

De hele dag afbeelding 1.2.PNG

Pas de tijdsintervallen aan voor uw services

Met behulp van deze nieuwe functies kan uw boekingspagina er ongeveer zo uitzien als hieronder. Merk op dat er één service is (Kitchen basics) die 2 dagen duurt, maar voor reguliere 1-uursservices zijn de tijdsvakken in stappen van 10 minuten.

De hele dag afbeelding 1.4.PNG Boekingspagina met nieuwe functies

 

Houd er rekening mee dat wanneer u de functie voor de hele dag en meerdere dagen gebruikt, de beschikbaarheid van de Office 365-agenda voor uw personeelsleden niet werkt zoals bij kortere services. Microsoft gaat ervan uit dat u wilt dat uw klanten u kunnen boeken voor waardevolle, langetermijndiensten, zelfs als belangrijke medewerkers korte, persoonlijke conflicten hebben op een dag dat een klant u nodig heeft. Dit betekent dat medewerkers voor die dienst kunnen worden geboekt, zelfs als ze bezig zijn met korte, persoonlijke afspraken.

Volgende week zullen deze nieuwe functies geïntroduceerd worden waardoor u uw online boekervaringen voor uw klanten worden verbeterd. Hiermee wordt Bookings een nog krachtigere planningsoplossing voor uw bedrijf.

Download het eBook:

4 manieren om het

BOEKEN VAN RESERVERINGEN

te vereenvoudigen

 

Een inefficiënt reserverings-proces kan een bron van irritatie zijn voor klanten wat je bedrijf weer negatief kan beïnvloeden.

Microsoft Bookings maakt deze frustrerende maar cruciale taak gemakkelijk voor je klanten en jezelf. Bookings laat je een webgebaseerde reserverings-pagina creëren die je klanten kunnen bereiken wanneer ze willen.

In dit ebook gaan we dieper in op vier manieren waarop Microsoft Bookings je kan helpen om je reserveringsproces te vereenvoudigen en de klantenservice te verbeteren:

 1. Maak je klanten blij
 2.  

 3. Bespaar tijd
 4.  

 5. Verminder no-shows
 6.  

 7. Beheer afspraken vanaf elke plek
 8.  

 

 

4-manieren-om-het-boeken-reserveringen-vereenvoudigen

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback