OfficeGrip_logo

Microsoft combineert kalender en contacten met Revolve app

Microsoft is bezig de manier waarop we werken opnieuw uit te vinden om zo de productiviteit van zijn gebruikers omhoog te krijgen. Sinds Satya Nadella het voor het zeggen heeft bij de software gigant focust het bedrijf zich op cloud en mobiel werken. Een onderdeel hiervan is de Revolve app waarmee de gebruiker extra informatie krijgt over de mensen waarmee zij een afspraak hebben.

Productiviteit

Revolve werd onthuld tijdens een recente persbijeenkomst en maakt deel uit van Microsoft’s plannen om te focussen op productiviteit-verhogende producten zoals de recente lancering van Office voor iOS en de preview van de Sway multimedia presentatie software. 

Revolve

Het doel van Revolve is om de functies van de kalender en contacten manager te combineren. Op deze manier wordt uit diverse bronnen informatie opgehaald over personen die bij een bepaalde afspraak aanwezig zullen zijn. Welke bronnen dit zijn, naast de contactenlijst, is nog niet duidelijk, maar het is niet ondenkbaar dat bijvoorbeeld Microsofts zoekmachine Bing wordt gebruikt.
Een releasedatum voor Revolve is nog niet bekend.

Andere applicaties

Vorige maand nog werd Sway aangekondigd, een applicatie waarmee tekst, video’s en foto’s samen kan worden gevoegd om deze automatisch in een online presentatie weer te geven. Ook ontwikkelde Microsoft een alternatief lockscreen voor Android telefoons.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!