OfficeGrip_logo

Microsoft Forms nu ook beschikbaar voor persoonlijk gebruik

Afgelopen week heeft Microsoft de beschikbaarheid van Microsoft Forms voor persoonlijk gebruik aangekondigd. Met Microsoft Forms kun je een enquête of quiz over elk onderwerp maken op elk apparaat via het web en de mobiele Office-app. Hierdoor wordt het zeer gemakkelijk om de informatie die je nodig hebt overal en altijd vast te leggen. microsoft-forms-nu-beschikbaar-persoonlijk-gebruik-3 Met gebruiksvriendelijke tools en duidelijke ontwerpsuggesties, kun je input verzamelen en plannen maken voor een verscheidenheid aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het vragen aan je vrienden om een ​​wekelijkse sportmoment in te plannen, je vakantiebijeenkomst met familie coördineren of zelfs een virtuele trivia-avond organiseren met vrienden vanaf elke locatie. Maak je gebruik van virtueel leren dit jaar? Gebruik Forms om met studenten in contact te komen of maak leuke en interactieve quizzen met de optie om video toe te voegen. Ouders die geldinzamelingsacties of andere schoolactiviteiten moeten organiseren, kunnen Forms gebruiken om gemakkelijk informatie en ideeën van andere gezinnen te verzamelen. Microsoft Forms voor persoonlijk gebruik is vandaag beschikbaar en vormt een aanvulling op de bestaande Microsoft-diensten voor zakelijk gebruik en voor onderwijs. Het is gratis voor iedereen met een Microsoft-account. Premiumfuncties, zoals een groter aantal respondenten en meer sjablonen zijn beschikbaar voor abonnees met een Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family licentie.

Sjablonen en thema’s bieden creatief ontwerp en AI-gestuurde intelligentie

Met Forms kun je eenvoudig de resultaten van jouw enquêtes en quizzen maken, uitvoeren en analyseren. Door gebruik te maken van ingebouwde intelligentie, doet Forms het zware werk voor je door slimme sjabloonsuggesties te doen, inclusief aanbevolen thema’s, plus aanvullende vragen en antwoordopties op basis van wat je in de titel typt. ms-forms-beschikbaar-particulieren-1 Je kunt elk formulier op elk scenario aanpassen, van vakantieplanning tot sportteamorganisatie, door een keuze te maken uit een verscheidenheid aan thema’s en sjablonen. De tientallen beschikbare sjablonen omvatten uitnodigingen voor vakantie- en verjaardagsfeestjes, feedbackenquêtes en zelfs een aanmeldingsformulier voor T-shirts om te helpen bij teambestellingen. Thema’s variëren van evenementen tot vakanties, reizen, leren, eten en meer of je kunt jouw eigen foto’s gebruiken om jouw formulier persoonlijker te maken. Zodra jouw formulier klaar is, kun je het delen via een link of QR-code die vrijwel overal toegankelijk is, vanaf elk apparaat en op elk moment. Met real-time reacties en automatisch gegenereerde grafieken zijn jouw resultaten binnen handbereik; Met Formulieren kun je de resultaten gemakkelijk en snel begrijpen. Bovendien kun je jouw resultaten rechtstreeks naar Excel exporteren voor aanvullende analyse. microsoft-forms-algemeen-beschikbaar-consumenten-1

Klaar om te beginnen?

Meld je eenvoudig aan met jouw Microsoft-account (of maak er een aan) op forms.microsoft.com en kijk wat je kunt maken! Meer informatie is ook beschikbaar op de Microsoft Forms-website.
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!