Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 7 november 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-office-gratis-voor-ios-en-android

Microsoft Office gratis voor iOS en Android

De iOS en Android-versies van het Microsoft Office pakket zullen gratis beschikbaar worden gesteld voor het grote publiek. Een Office 365-abonnement is dus niet langer nodig om bestanden online op te slaan en bewerken.

Opslagcapaciteit

Duidelijk is wel dat de gratis versies alleen beschikbaar zijn voor consumenten. Bedrijven zullen nog altijd een Office 365-abonnement moeten aanschaffen om de apps te kunnen gebruiken.
Qua opslagruimte krijgen gebruikers zonder abonnement een capaciteit van 15GB beschikbaar. Dit is vrij weinig in vergelijking met de 1TB die abonnees nu tot hun beschikking hebben. Binnenkort krijgen deze zelfs onbeperkte opslag.

Versies

Op dit moment is er alleen nog een preview-versie van Office beschikbaar voor Android, de echte release staat begin 2015 op de planning. Ook worden er iPhone-versies uitgebracht voor de Office-applicaties, de bestaande versie voor iPad krijgt een update. Voor Windows Phone is de kantoorsoftware al jaren voorgeïnstalleerd.

De reden voor het gratis beschikbaar stellen vertelt Microsoft is het gebruik van het pakket door iedereen en overal te willen stimuleren.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback