OfficeGrip_logo

Microsoft Outlook voor bedrijven

Veilig werken op afstand

Blijf verbonden en georganiseerd

E-mailen en agenda

Maak het makkelijker om efficiënt te werken door e-mails, agenda, contactpersonen, taken en nog veel meer in een omgeving te plaatsen. Door de complete Microsoft 365 integratie wordt het nog gemakkelijker om gegevens te delen met collega’s en externe personen.

Met OneDrive wordt het voor bedrijven makkelijk om afspraken in te plannen. Bekijk agenda’s van collega’s en plan samen afspraken en vergaderingen in, bijvoorbeeld in Microsoft Teams.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook beveiliging

Veiligheid

Beveiliging waarop je kunt vertrouwen

Met Microsoft Outlook maakt jouw organisatie gebruik van een veilige omgeving om vanuit te e-mailen. Stel verschillende beleidsregels in en voorkom physhing e-mails in de zakelijke mailbox. Met de integratie van Microsoft 365 heb je alle gegevens tot beschikking die je nodig hebt.

Reserveren

Plannen binnen de organisatie

Maak het voor werknemers inzichtelijk welke ruimtes er beschikbaar zijn. Reserveren kan gemakkelijk vanuit de Outlook omgeving, waardoor iedereen weet dat deze ruimte bezet is. Ideaal voor meetings met (potentiële) klanten.

Met de integratie in Microsoft Team is de agenda direct zichtbaar. Microsoft Teams past jouw status aan, waardoor collega’s weten dat je niet gestoord kan of wilt worden. Ideaal om optimaal aan een opdracht te werken.

Microsoft Outlook plannen

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Spreek een adviseur

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: