Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 28 januari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-stopt-productie-surface-2-tablet

Microsoft is gestopt met Surface 2 tablets te produceren

Het ziet er naar uit dat het grote succes van de Microsoft Surface Pro 3 tablets het einde betekent van zijn voorganger.
Het bedrijf is in ieder geval gestopt met het produceren van de Surface 2-tablets.
Hiermee lijkt ook het voortbestaan van Windows RT, een versie van Windows speciaal ontwikkeld voor het ARM-platform, in gedrang.

Surface 2-serie

Degenen die nog een exemplaar willen bemachtigen zullen snel moeten zijn, want Microsoft heeft bevestigd dat de productie van de serie per direct zal worden stopgezet.

Surface Pro 3

De verkoopcijfers van de Surface Pro 3 lijken de boosdoener voor het stopzetten van de productie.
Bij de presentatie van de kwartaalcijfers, maakte Microsoft bekend dat de tablet een factor 3 beter verkocht dan zijn voorganger.

Windows RT

Naar alle waarschijnlijkheid zal het stopzetten van de Surface 2-serie ook het einde betekenen voor Microsoft-hardware draaiende op Windows RT.
Windows RT is een Windows-versie speciaal ontwikkeld voor ARM-hardware. Weinig ontwikkelaars waren echter bereid om hun programmatuur aan te passen voor het bescheiden RT-platform.
Ook heeft Microsoft laten weten dat Windows 10 niet beschikbaar zal worden voor Surface-apparaten die op RT draaien.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback