OfficeGrip_logo

Microsoft Teams voegt integratie toe met Adobe XD

Vorig jaar kondigden Microsoft en Adobe al een strategische samenwerking aan tussen Adobe Creative Cloud en Office 365. Deze week kondigen de 2 organisaties een uitbreiding van deze samenwerking aan door de ondersteuning voor Adobe XD uit te breiden, zodat ontwerpers en belanghebbenden efficiënter kunnen samenwerken aan prototypes en ontwerpspecificaties. 

Krachtige workflows voor het delen van XD’s

Met Adobe XD kunnen ontwerpers snel prototypes maken en delen voor websites en mobiele apps. Daarnaast kunnen ze ontwerpspecificaties publiceren die kant-en-klare producten en documentatie bevatten waarmee ontwikkelaars het ontwerp kunnen implementeren.

In plaats van deze links via e-mail te verzenden, kunnen organisaties die Microsoft Teams gebruiken nu profiteren van een betere ervaring, waaronder het bekijken van een samenvatting en een thumbnail-voorbeeld van het prototype of de ontwerpspecificaties – en het werkt allemaal door simpelweg een link te plakken die door XD is gegenereerd in Microsoft Teams.

workflows.png

 

Snellere beoordelingscycli

Als u als ontwerper uw gedeelde prototypen en ontwerpspecificaties plaatst bij Microsoft Teams, ontvangt u ook meldingen wanneer belanghebbenden opmerkingen maken, wat betekent dat u altijd up-to-date bent en geen opmerkingen in uw e-mail hoeft te beheren.

snellere review.png

Alle middelen binnen handbereik

Naast ondersteuning voor het delen van XD-workflows biedt de Creative Cloud-integratie met Microsoft Teams ook snelle toegang tot uw Creative Cloud-bestanden en -bibliotheken binnen de Microsoft Teams-werkruimte, waardoor het gemakkelijker wordt om middelen te vinden en te delen met Photoshop, Illustrator, InDesign en andere Creative Cloud-applicaties.

assets.png

Aan de slag

De nieuwe release van Creative Cloud voor Microsoft Teams is deze week beschikbaar voor installatie op Microsoft App Source .

Met de integratie van Microsoft Teams en Adobe XD, krijgt uw productiviteit een flinke boost als u in teamverband werkt.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!