OfficeGrip_logo

Microsoft 365-trainingen

Benut het volledige potentieel van de digitale omgeving

Benut het volledige potentieel van de nieuwe IT-omgeving

Een succesvolle adoptie

De implementatie van een nieuwe IT omgeving brengt talloze voordelen met zich mee, zoals verhoogde efficiëntie, verbeterde processen en betere prestaties. Echter, om deze voordelen te realiseren en het volledige potentieel van de nieuwe IT-omgeving te benutten, is een adoptie traject van cruciaal belang. Een adoptie traject richt zich op het bevorderen van acceptatie, begrip en effectief gebruik van de Microsoft 365 technologieën.

Het is essentieel dat medewerkers leren hoe ze deze technologieën kunnen integreren in hun dagelijkse werkprocessen. Door onze trainingen, die zowel technische als praktische vaardigheden omvatten, kunnen gebruikers niet alleen de nieuwe IT-omgeving effectief implementeren, maar ook hun dienstverlening naar een hoger niveau tillen en meerwaarde bieden aan hun klanten.

training-1

Verbeter de samenwerking

Effectieve trainingsmethodes

Wij bieden bewezen effectieve trainingsmethoden die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw organisatie te voldoen. Onze experts kunnen bestaande trainingen aanpassen, deze combineren of zelfs volledig nieuwe trainingen op maat ontwikkelen, afhankelijk van wat het beste past bij uw organisatie.

Wat OfficeGrip onderscheidt, is onze combinatie van educatieve expertise en diepgaande kennis van bedrijfsprocessen. Wij begrijpen dat de functionele toepasbaarheid binnen uw unieke organisatiesetting essentieel is. Onze trainingen zijn gericht op het verbeteren van de prestaties van deelnemers en het bevorderen van efficiënt werken.

Specifieke combinaties

Trainingen op maat

Onze maatwerktrainingen zijn zeer effectief, omdat we ons richten op wat voor ú van belang is. We zoomen in op specifieke delen van programma’s of behandelen unieke combinaties die relevant zijn voor uw situatie.

Wat onze trainingen nog krachtiger maakt, is de mogelijkheid om het geleerde direct toe te passen op uw eigen werkomgeving. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk integreren in de training, waardoor de leerervaring nog relevanter en praktischer wordt.

IT migratie training
training-2

Trainingen, eBooks en instructievideo's

Verhoog het kennisniveau van uw medewerkers

Wij begrijpen dat het voor uw personeel soms uitdagend kan zijn om de IT-mogelijkheden binnen uw organisatie efficiënt te benutten. Daarom bieden wij digitale trainingen en handleidingen aan die speciaal zijn ontworpen om uw medewerkers te helpen efficiënter om te gaan met de beschikbare IT-middelen. Op deze manier kunnen zij hun vaardigheden verbeteren en optimaal profiteren van de IT-omgeving van uw organisatie.

Nieuwe technologieën omarmen en effectief gebruiken

OfficeGrip Adoption Program

Het OfficeGrip Adoption Program helpt tijdens een digitale transformatie om een brug te slaan tussen de organisatie, de technologie en de medewerkers. De overstap naar Microsoft 365 omvat meer dan alleen een nieuw systeem. Het vereist ook een verandering van de werkwijze van de medewerkers. 

Om Microsoft 365 succesvol te adopteren binnen uw bedrijf, zorgen we met het Adoption Program ervoor dat de wensen en behoeften van uw medewerkers vertaald worden naar een effectieve en efficiënte werkwijze binnen de nieuwe IT-omgeving. Daarnaast bieden we verschillende vormen van training en floorwalken, zodat uw medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken en u maximaal rendement uit uw investering haalt.

Het Adoption Program is beschikbaar in een Lite, Standard en Premium aanbod. Hieronder vind u het overzicht van de verschillende features.

Adoption
adoption-program

Trainingen voor eindgebruikers

User Training Sessions

Onze interactieve User Training Sessions zijn ontworpen om gebruikers op een effectieve manier vertrouwd te maken met de digitale omgeving. We moedigen deelnemers aan om vragen te stellen, problemen te bespreken en praktische oefeningen uit te voeren om hun vaardigheden te verbeteren. Hoewel de trainingen digitaal beschikbaar zijn, raden we trainingen op locatie aan voor een optimale leerervaring die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Onze ervaren trainers staan klaar om uw team te ondersteunen bij het verbeteren van hun productiviteit door effectief gebruik van technologie.

Adoptie-beheerders

Trainingen voor beheerders

Admin Training Sessions

Onze Admin Training Sessions worden vaak uitgevoerd via Microsoft Teams met een maximum van 3 beheerders per training, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke interactie en gerichte begeleiding. Hoewel digitale trainingen efficiënt en gemakkelijk toegankelijk zijn, bieden wij ook de mogelijkheid van trainingen op locatie. Dit kan vooral waardevol zijn voor een hands-on leerervaring en om specifieke systeemconfiguraties in de eigen werkomgeving te begrijpen. We raden trainingen op locatie aan voor een diepgaand begrip van de nieuwe digitale omgeving en om een effectieve integratie binnen uw organisatie te waarborgen. Onze trainers zijn experts in het begeleiden van beheerders, en staan klaar om uw team te ondersteunen bij het optimaliseren van de nieuwe digitale tools en processen.

Wilt u meer weten over de trainingsmogelijkheden voor uw organisatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!