OfficeGrip_logo

Microsoft Whiteboard is nu algemeen beschikbaar voor Windows

Deze week kondigt Microsoft de algemene beschikbaarheid van de Microsoft Whiteboard-app voor Windows 10 aan. Whiteboard biedt teams een creatief, intelligent canvas voor realtime ideeën, creatie en samenwerking. Sinds de preview van de app in December hebben meer dan 200.000 klanten geholpen met het verfijnen van de functies en de eindgebruikerservaring. Op basis van hun feedback heeft Microsoft een aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder tekstnotities, de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen en te bewerken, verbeteringen in vorm en tabelherkenning, toegankelijkheidsverbeteringen, naleving van verschillende wereldwijde standaarden, en meer. Daarnaast zal de Whiteboard-app voor iOS en een web-preview binnenkort beschikbaar zijn. Deze releases zullen een belangrijke mijlpaal markeren in de reis van Microsoft om Whiteboard de beste tool te maken voor freeform-samenwerking tussen platforms en vormfactoren. 

Maak vrij, werk op natuurlijke wijze

Whiteboard biedt een oneindig canvas waar de verbeelding ruimte krijgt om te groeien. Teken, typ of voeg toe. Gebruik plaknotities om ideeën te ordenen. Stapel dingen op en verplaats ze. Ontworpen voor pen, touch en toetsenbord, met Whiteboard kunt u uw ideeën op een natuurlijke manier delen. Intelligente inkt herkent vormen en maakt het maken van tabellen een fluitje van een cent. En omdat het canvas zich samen met je creaties uitbreidt, hoef je je nooit zorgen te maken over te weinig ruimte.

MSSurfacePro_MKT_006_RGB_NO_BCKGRND3.png

Werk samen in realtime, waar u ook bent

Whiteboard brengt een team samen* en geeft ze ruimte om te creëren. Teamgenoten kunnen zich rond een groot touchscreen in dezelfde ruimte verzamelen of op hun eigen apparaten vanuit de hele wereld samenwerken+. En avatars op het canvas helpen je bij te houden wie wat doet en een natuurlijk ritme aan de interactie te geven.

Whiteboard mobile.png

Sla automatisch op, hervat naadloos

Vergeet niet om foto’s van whiteboards van conferentieruimten te maken of ze te markeren met “Do not Erase”. Met de Whiteboard-app worden uw brainstormsessies automatisch opgeslagen in de Microsoft-cloud, zodat u kunt doorgaan waar u was gebleven, wanneer en waar inspiratie opkomt.

Om Whiteboard te gebruiken op uw Windows 10-apparaat, downloadt u de app gratis in de Microsoft Store en logt u in met uw Microsoft-account (Outlook, Hotmail, Live, Xbox, etc.) of Office 365-account (werk of school).

—–

* Whiteboard ondersteunt op dit moment de samenwerking binnen Office 365-abonnementen voor zakelijke klanten en voor persoonlijke accounts voor klanten met een Microsoft-account. Samenwerking over meerdere Office 365-tenants is gepland voor toekomstige release.

+ Microsoft Whiteboard is beschikbaar als een app voor alle gebruikers op Windows 10-apparaten. Voor zakelijke gebruikers zal de Whiteboard-app binnenkort beschikbaar zijn op iOS-apparaten en vanaf de andere apparaten toegankelijk zijn via de web client van Whiteboard (preview).

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!