OfficeGrip_logo

Nieuwe toevoegingen aan Office 365 Enterprise K1 abonnementen voor vloerpersoneel

Deze week heeft Microsoft updates aangekondigd voor het Office 365 Enterprise K1 abonnement. Dit abonnement is speciaal ontworpen om vloerpersoneel/eerstelijnsmedewerkers hun beste werk te laten leveren via tools voor agenda- en takenmanagement, communicatie en community, training en onboarding en identiteit- en toegangsbeheer. 

Vloerpersoneel is het kloppende hart van veel van de werelds grootste industrieën zoals productie, detailhandel, gezondheidszorg en horeca. Het zijn de mensen achter de kassa, aan de telefoon met klanten, achter de lopende band, die producten maken en de dagelijkse bedrijfsactiviteiten bijhouden. Ze zijn voor klanten vaak het gezicht van de organisatie. En omdat er meer en meer bedrijven investeren in digitale transformatie is er een groeiende erkenning voor het belang van de ondersteuning van het vloerpersoneel met moderne productiviteitstools.

Daarom heeft Microsoft het Office 365 Enterprise K1 abonnement uitgebreid met de volgende extra producten en diensten:

  • Microsoft StaffHub—Helpt vloerpersoneel hun werkdag te beheren met agendabeheer, informatie-deling en de mogelijkheid om verbinding te maken met andere werk-gerelateerde apps en hulpmiddelen.
  • OneDrive voor Bedrijven met 2 GB aan cloud opslag—Biedt medewerkers een veilige omgeving voor het opslaan, beheren en delen van bestanden vanaf bijna elke locatie en op elk apparaat.
  • Skype voor Bedrijven aanwezigheidsindicatie en instant messaging—Biedt medewerkers de mogelijkheid om in real-time te communiceren alsook de mogelijkheid om mee te doen aan Skype Meeting Broadcast sessies.
  • Microsoft Teams—Een hub voor teamwork die medewerkers verbindt met de mensen, tools en content die ze nodig hebben om hun beste werk te doen.
  • Office 365 Video—Biedt medewerkers een veilige bedrijfsbrede plaats voor het plaatsen, delen en ontdekken van video content.
  • Microsoft PowerApps en Microsoft Flow—Vergemakkelijkt de automatisering van terugkerende taken en workflows.

 

Deze extra producten en diensten bouwen verder op de belangrijkste waarden van het Office 365 Enterprise K1 abonnement en bieden nieuwe mogelijkheden voor vloerpersoneel, waaronder de mogelijkheid om het rooster te bekijken en te ruilen van dienst, gebruik maken van training- en onboarding-video’s, best practices uit te wisselen over het hele bedrijf en deel te nemen aan live, bedrijfswijde vergaderingen. Het Office 365 Enterprise K1 abonnement geeft bedrijven de tools die ze nodig hebben om medewerkers te managen en de digitale identiteit om de hedendaagse constant veranderende veiligheideisen en nalevingsnormen.

 

Deze nieuwe mogelijkheden worden in de komende weken bij gebruikers uitgerold. Vraag via onze contact-pagina naar de verdere mogelijkheden van dit Office 365 K1 abonnement en bekijk voor verdere informatie de onderstaande Microsoft Mechanics video.

 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!