Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 12 januari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
outlook.com-opslaan-in-onedrive

Outlook.com maakt het mogelijk om bijlages op te slaan in OneDrive

In de laatste aantal maanden heeft Microsoft al verschillende features uitgerolt die het gebruiksgemak van zijn producten moet verbeteren. Opnieuw komt Microsoft met een feature die de verschillende producten beter met elkaar laat samenwerken. Gebruikers met een Outlook.com account krijgen een nieuwe manier erbij om hun bijlages op te slaan.

Opslaan in OneDrive

Tech-site Neowin weet te melden dat als een gebruiker op een bijlage klikt deze nu 3 opties krijgt te zien: In plaats van te openen of te downloaden kun je nu ook het bestand opslaan in OneDrive.
Deze optie is zeer welkom omdat je vanuit je eigen cloud opslag het bestand overal kunt openen waar je een OneDrive app hebt geïnstalleerd.

Test-fase

Omdat Microsoft zelf geen commentaar wilde geven op de ontwikkeling en de functionaliteit niet beschikbaar is voor elke Outlook.com-gebruiker lijkt het erop dat de feature zich in de test-fase bevindt. Microsoft is al langer bezig om OneDrive te integreren in andere producten dus kunnen we aannemen dat de feature binnen aannemelijke tijd er aankomt voor elke Outlook.com gebruiker.

OneDrive kan al automatisch bestanden opslaan die zijn gemaakt in Office, zoals Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. De opslagdienst synchroniseert ook automatisch nieuwe versies van documenten en toont een versiehistorie.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback