OfficeGrip_logo

Outlook voor iOS en Android integreert Facebook, Evernote en Wunderlist kalenders

Microsoft heeft een nieuwe app aangekondigd voor iOS en Android genaamd Calendar Apps. Deze nieuwe app verbindt Outlook-agenda met Facebook, Evernote en Wunderlist. Voor gebruikers is het zo mogelijk om die diensten via de apps toegang geven tot hun taken en agendapunten in Outlook. 

Calendar Apps

In de Outlook-agenda was nu al de mogelijkheid om de agenda’s van Outlook.com, Office 365, Gmail en iCloud te zien en toegang te krijgen tot e-mail en contacten van die diensten. Met de komst van Calendar Apps is nu ook mogelijk te verbinden met Wunderlist, Facebook en Evernote.

Voeg Calendar App toe

Die diensten kunnen daarmee wat agenda betreft toegevoegd worden aan Outlook, net als eerder met Sunrise al kon. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een Wunderlist-account verbinden met Outlook, in de agenda bij ‘voeg Calendar App toe’ toe kiezen en vervolgens alle to-do’s van Wunderlist inzien. Bij Facebook kunnen bijvoorbeeld events en verjaardagen via Outlook ingezien worden.

Verzamelplek

Het lijkt er sterk op dat Microsoft van Outlook een verzamelplek wilt maken voor een reeks aan diensten van de gebruiker. Onderdeel van deze strategie waren vorig jaar de overnames van achtereenvolgens Sunrise en Wunderlist.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!