OfficeGrip_logo

Prioriteitsgrafiek: Nieuwe inzichten in uw Planner-borden

Voor elk project zijn sommige taken kritischer dan andere. Daarom heeft Microsoft vorig jaar de prioriteitsgrafiek toegevoegd aan de lay-out van Microsoft Planner. Weten welke taken urgent zijn, is nuttig, maar niet altijd voldoende. Als manager is het heel handig om een overzicht te hebben van hoe je team alle taken met prioriteit bijhoudt. En daarom wordt nu de prioriteitsgrafiek geïntroduceerd. Via deze grafiek kunt u snel zien hoeveel Dringend, Belangrijk, Gemiddeld en Laag taken uw team open heeft staan en wat de status van deze werk-items is.

clipboard_image_1.png

Microsoft Planner

Planner is een geweldige tool om je projecten mee te plannen. Planner is bedoeld om alle taken voor een bepaald project goed te plannen. Het is ideaal om in een team alle projecten/taken af te stemmen, maar ook voor je eigen taken is Planner heel geschikt. Met Planner bepaal je welke werkzaamheden er wanneer en (eventueel) door wie worden gedaan. Planner is met name geschikt voor het organiseren en coördineren van teams en het managen van kleinere projecten waarvoor uitgebreide projectmanagementsofware zoals Asana en Smartsheet te veel van het goede is.

Kijk op onze Planner-pagina voor meer info

* Beschikbaar in de webinterface van Planner. Prioriteitsborden zijn binnenkort ook beschikbaar voor Planner mobiel en Team!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!