Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

windows-10-release-date-29-juli

Releasedate Windows 10 op 29 Juli

Waar we gisteren al verslag deden van het feit dat gebruikers van Windows 7 en 8 hun gratis update naar Windows 10 kunnen reserveren, kunnen we nu melding maken van de officiële releasedatum van Windows 10.

Windows 10 komt uit op 29 juli voor pc’s en tablets. Bestaande gebruikers van Windows 7 en 8.1 kunnen vanaf die dag kosteloos updaten naar het nieuwe besturingssysteem. Ook op nieuwe apparaten zal Windows 10 vanaf die datum staan.

De versie die op 29 juli uitkomt, is alleen voor pc’s en tablets. Op een latere datum komen andere versies van Windows 10, zoals voor de Xbox One-console en smartphones, beschikbaar. Het is nog niet duidelijk wanneer dit precies zal zijn, alhoewel verwacht mag worden dat het nog dit jaar zal zijn.

Gebruikers van Windows 7 en 8.1 krijgen vanaf maandag een notificatie dat ze zich kunnen registreren voor Windows 10, zodat ze de update gelijk kunnen downloaden en installeren als die beschikbaar is.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback