OfficeGrip_logo

Skype Business wordt Microsoft Teams

Skype Business Online verdwijnt per 31 juli 2021

Microsoft heeft enige tijd geleden aangekondigd dat Skype for Business Online per 31 juli 2021 niet meer wordt ondersteund. De functionaliteiten die Skype Business biedt zijn allemaal aanwezig in Microsoft Teams, maar Microsoft Teams heeft nog vele functionaliteiten extra. Na 31 juli 2021 is er geen toegang meer tot Skype for Business Online. We bespreken hier wat dat betekent en hoe Microsoft Teams je verder helpt.

Skype Business Online wordt Microsoft Teams

Skype voor bedrijven verdwijnt

De functionaliteiten die Skype Business biedt zijn allemaal aanwezig in Microsoft Teams. Het is met Microsoft Teams mogelijk om te chatten, bellen, vergaderen en samen te werken. Het voordeel van Microsoft Teams is dat er extra functionaliteiten zijn toegevoegd en er nog meer toegevoegd gaan worden. Zo is er een complete integratie met OneDrive en SharePoint, wat ervoor zorgt dat er makkelijker toegang is tot gegevens. Microsoft Teams biedt nog veel meer voordelen ten opzichte van Skype Business Online. De ontwikkeling van Microsoft Teams blijft doorgaan en er komen steeds meer functionaliteiten bij.

Je kunt Microsoft Teams dus eigenlijk zien als de opvolger van Skype Business. Met Microsoft Teams krijg je een compleet samenwerkingsplatform voor de hele organisatie. Het is met Microsoft Teams makkelijker om contact te hebben en veilig vanuit de cloud te werken. Kijk voor een overzicht van alle functies op onze Microsoft Teams pagina.

Skype Business Online

Wat betekent dit voor uw organisatie

Skype Business Online is vanaf 31 juli 2021 niet meer toegankelijk. Iedereen die gebruik wil maken van vergelijkbare functionaliteiten zal de overstap naar Microsoft Teams moeten maken. De functionaliteiten van Skype Business Online zitten allemaal in Microsoft Teams verwerkt. Met Microsoft Teams is het mogelijk om de complete interne en externe communicatie in een centraal systeem te zetten. Dit zorgt voor een versimpeling van de IT-infrastructuur en verlaagt de totale kosten, omdat er niet met verschillende systemen gewerkt hoeft te worden.

Tot slot

De functionaliteiten van Skype Business Online zijn tegenwoordig allemaal in de Microsoft Teams omgeving te vinden. Microsoft Teams is het platform voor alle bedrijfscommunicatie en zorgt voor een versimpeling van de IT-infrastructuur. Ben je nu benieuwd wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan de Microsoft Teams pagina of neem contact op met onze adviseurs.

Meer lezen

hoe-microsoft-teams-sharepoint-samen-werken-1
Microsoft Teams

Hoe Microsoft Teams en SharePoint samenwerken

Microsoft Teams en SharePoint zijn twee krachtige tools die ontworpen zijn om samen te werken en te versterken. Terwijl Teams een platform biedt voor real-time samenwerking en communicatie, biedt SharePoint een centrale locatie voor het delen en beheren van documenten en inhoud.

Lees meer...
wat-is-games-for-work-nieuwe-microsoft-teams-app-1
Achtergrond

Wat is Games for Work, een nieuwe Microsoft Teams-app

Games for Work is een nieuwe app van Microsoft, die bedrijven helpt om productiviteit te verhogen door het gebruik van gamification. De app biedt een scala aan tools waarmee bedrijven hun werknemers kunnen uitdagen en motiveren om meer te presteren door middel van leuke en interactieve spellen.

Lees meer...
adobe-acrobat-integratie-microsoft-teams-1
IT Manager

Doe meer met de Adobe Acrobat integratie in Microsoft Teams

De integratie van Adobe Acrobat in Microsoft Teams maakt het werken met PDF-bestanden nog gemakkelijker en efficiënter. Voortaan hoef je niet meer tussen verschillende programma’s heen en weer te schakelen om samen te werken aan documenten, want alles wat je nodig hebt is nu binnen handbereik in Teams.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!