Training

Training Banner

Er zit nog wel een verschil tussen alle mogelijkheden van uw kantoorsoftware en de mate waarin deze door uw medewerkers toegepast worden. Soms zijn functionaliteiten volledig onbekend of worden ze onvoldoende benut, soms hebben medewerkers een eigen, vaak inefficiënte manier ontwikkeld om bewerkingen uit te voeren. Door middel van training van uw medewerkers is veel efficiencywinst te behalen uit het volledig en juist benutten van bestaande en nieuwe applicaties. Efficiency die zich direct vertaalt in tijdwinst, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing voor uw organisatie.

Training-1a

Effectieve trainingsmethodes


OfficeGrip heeft effectieve trainingsmethodes ontwikkeld die zich in de praktijk hebben bewezen. Bestaande trainingen kunnen wij aanpassen of combineren. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe training voor u ontwikkelen. Dat ligt helemaal aan de behoefte van uw organisatie.

OfficeGrip combineert educatieve expertise met grondige kennis van bedrijfsprocessen.De functionele toepasbaarheid in uw unieke organisatiesetting staat centraal: deelnemers functioneren beter en werken efficienter na een training van OfficeGrip.

Trainingen op maat gemaakt voor uw organisatie


Maatwerktrainingen zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor u relevant is. Wij behandelen bijvoorbeeld slechts een deel van een programma of specifieke combinaties.

Er is in de trainingen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op de eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de training.

Training-2a
Training-3

Verhoog het kennisniveau van uw medewerkers met trainingen, ebooks en instructievideos


Officegrip begrijpt dat het soms lastig kan zijn voor uw personeel om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de IT die binnen uw organisatie beschikbaar is. Officegrip beschikt over digitale trainingen en handleidingen waarmee uw personeel optimaal kan leren gebruik te maken van de IT-omgeving.

Via e-mail trainingen van 5 minuten per dag worden uw medewerkers echte Office-experts


Uw personeel kan zich inschrijven voor Officegrip haar e-mail trainingen, waarin stap voor stap relevante problemen worden verholpen. Ook zijn hier tips & tricks in verwerkt die ervoor kunnen zorgen dat uw personeel het maximale haalt uit uw software en licenties.

Training-4