OfficeGrip_logo

TRAINING EN

BEGELEIDING

Er zit nog wel een verschil tussen alle mogelijkheden van uw kantoorsoftware en de mate waarin deze door uw medewerkers toegepast worden. Soms zijn functionaliteiten volledig onbekend of worden ze onvoldoende benut, soms hebben medewerkers een eigen, vaak inefficiënte manier ontwikkeld om bewerkingen uit te voeren.

Door middel van training van uw medewerkers is veel efficiencywinst te behalen uit het volledig en juist benutten van bestaande en nieuwe applicaties. Efficiency die zich direct vertaalt in tijdwinst, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing voor uw organisatie.

Efficienter werken

Effectieve trainingsmethodes

OfficeGrip heeft effectieve trainingsmethodes ontwikkeld die zich in de praktijk hebben bewezen. Bestaande trainingen kunnen wij aanpassen of combineren. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe training voor u ontwikkelen. Dat ligt helemaal aan de behoefte van uw organisatie.

OfficeGrip combineert educatieve expertise met grondige kennis van bedrijfsprocessen.De functionele toepasbaarheid in uw unieke organisatiesetting staat centraal: deelnemers functioneren beter en werken efficienter na een training van OfficeGrip.

training-1

Gemaakt voor uw organisatie

Trainingen op maat

Maatwerktrainingen zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor u relevant is. Wij behandelen bijvoorbeeld slechts een deel van een programma of specifieke combinaties.

Er is in de trainingen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op de eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de training.

Trainingen, eBooks en instructievideos

Verhoog het kennisniveau van uw medewerkers

Officegrip begrijpt dat het soms lastig kan zijn voor uw personeel om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de IT die binnen uw organisatie beschikbaar is. Officegrip beschikt over digitale trainingen en handleidingen waarmee uw personeel optimaal kan leren gebruik te maken van de IT-omgeving.

training-2

Verschillende soorten trainingen en sessies

In wat voor training heeft u interesse?

Ready to start training

De ‘Ready to start training’ wordt gegeven na oplevering van de nieuwe werkomgeving, meestal SharePoint in combinatie met Teams. Dit moment is het startschot voor het werken in het nieuwe systeem. Deze training is voor de meeste gebruikers een eerste kennismaking met SharePoint, en soms zelfs met Microsoft 365 in het algemeen.

Het doel van de training is om gebruikers wegwijs de maken in het nieuwe systeem, en de basisprincipes van het werken in de cloud bij te brengen. Het is raadzaam om een Ready to start training op te volgen met floorwalksessies of aanvullende trainingen over bijvoorbeeld Teams.

training-4
digital-readiness-assessment-1

Art of the possible workshop

Misschien is uw organisatie nog niet volledig op de hoogte van alle mogelijkheden van Microsoft 365. Om dit te laten zien, en wat het kan betekenen voor uw bedrijfsprocessen, hebben we de “Art of the possible” workshop ontwikkeld.

Tijdens deze inspirerende workshop kunnen de key-users kennismaken met de kracht en voordelen van Microsoft 365. Door hen te enthousiasmeren, meer kennis te geven van de mogelijkheden en deelgenoot te maken van de ontwikkeling, zullen zij de interne ambassadeurs gaan vormen voor deze digitale transitie.

Microsoft Apps: scenario gebaseerde trainingen

De Microsoft Apps zijn inzetbaar voor talloze verschillende scenario’s. Denk bijvoorbeeld aan ‘Slimmer vergaderen met Microsoft Teams’, ‘Overzichtelijk taken bijhouden met planner en to do’.

Wij denken graag met u mee welke apps u in kunt zetten voor bepaalde processen in uw organisatie! Onze consultants nemen tijdens een set-up call de gewenste scenario’s, leerdoelen en doelgroep met u door, waarna een training wordt voorbereid waar uw medewerkers blij van worden.

sharepoint-lijsten-flows-power-automate-1

Security awareness sessie

Cyber Security en bekendheid met online veiligheid zijn vaak ondergeschoven kindjes. Zeker voor bedrijven die online samenwerken zou  online veiligheid een grote rol moeten spelen.

Het Security Awareness traject heeft als doel om medewerkers bij klantorganisaties te doordringen van het belang van veilig online werken. Tijdens een interactieve training met een ludiek karakter krijgen medewerkers handvaten aangereikt om veilig online te werken.

Wil je meer weten over trainings mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting succesvolle adoptie van je Microsoft 365 werkplek.

Laat een bericht achter
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Bel ons: 0884747444

    Email ons: info@officegrip.nl