OfficeGrip_logo

Verbeter je inzicht in werknemers en technologie met Microsoft Productivity Score

Microsoft Productivity Score helpt organisaties de manier waarop werk wordt gedaan te transformeren. Productivity Score ondersteunt organisaties met inzichten over hoe medewerkers Microsoft 365 gebruiken en de technologische ervaringen die hen hierin ondersteunen. De score weerspiegelt de prestaties van jouw organisatie ten opzichte van de meetresultaten van mensen en technologie en vergelijkt jouw score met organisaties zoals die van jezelf. De score omvat:
  • Metrische gegevens om je te helpen zien hoe mensen Microsoft 365-producten gebruiken om op verschillende platforms samen te werken, te communiceren en te werken.
  • Inzichten over de gegevens om je te helpen kansen te identificeren om de productiviteit en tevredenheid van medewerkers te verbeteren.
  • Aanbevolen acties die je kunt ondernemen om de mensen in jouw organisatie te helpen Microsoft 365-producten efficiënt te gebruiken, zodat iedereen zijn best kan doen.
Eind oktober zal deze tool algemeen beschikbaar zijn met drie extra categorieën om organisaties te helpen geweldig werk met krachtige technologie te begrijpen en te ondersteunen. Productiviteitsscore richt zich dus eigenlijk op twee gebieden: de werknemers-ervaring en de technologie-ervaring, die inzicht geven in hoe jouw organisatie werkt, inzichten om te identificeren waar je verbeteringen kunt aanbrengen en acties die je kunt ondernemen om vaardigheden en systemen bij te werken, zodat iedereen zijn best kan doen. Bij de algemene beschikbaarheid aan het einde van deze maand introduceert Productivity Score drie nieuwe categorieën. Twee categorieën in de werknemers-ervaring (Employee Experience) zullen zich richten op Meetings en Teamwork. Terwijl organisaties blijven evolueren in de manieren hoe ze elkaar ontmoeten en samenwerken in teams, is het van cruciaal belang om de best practices en technologieën te begrijpen die zorgen voor inclusieve, consistente en effectieve manieren van samenwerken. Daarnaast voegt Microsoft een nieuwe categorie toe aan de technologie-ervaring (Technology Experience) in Productivity Score: Microsoft 365 Apps health. Deze categorie biedt inzicht in prestaties, zodat Microsoft 365 apps up-to-date en veilig zijn en deze de workflows van werknemers kunnen ondersteunen. Dit komt bovenop Endpoint Analytics, dat inzichten in de Productiviteitsscore koppelt aan acties in Microsoft Endpoint Manager om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan werken met Microsoft 365. Microsoft-365-productivity-score-Apps-Health Deze drie nieuwe categorieën zullen, naast zichtbaarheid, inzichten en acties in Content Collaboration, Mobility, Network Connectivity, Communications en Endpoint Analytics, helpen ervoor te zorgen dat organisaties het meeste uit hun Microsoft 365-investering kunnen halen, snel kunnen evolueren om zakelijke veerkracht te garanderen en hun doelstellingen voor digitale transformatie kunnen bereiken. Ten slotte vernieuwt Microsoft het speciale rapport Bedrijfscontinuïteit om klanten te helpen meten hoe de overgang naar werken op afstand tijdens COVID-19 de productiviteit in hun organisaties heeft beïnvloed.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!