Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

sharepoint-nieuws-verbeteringen

Verbeteringen voor SharePoint Nieuws

SharePoint Nieuws is een content-distributiesysteem voor zowel persoonlijk nieuws als team- en organisatie-nieuws. Nieuwsartikelen en links kunnen worden samengesteld in browsers of op mobiele platforms en zijn gemakkelijk te tonen in portals, Microsoft Teams, e-mail, Microsoft Search en meer. Nieuwe mogelijkheden zullen medewerkers in staat stellen om groepen, afdelingen en afdelingen gemakkelijk up-to-date te houden.

Laten we kijken naar elke functie.

Nieuws – organiseren. In het nieuws webonderdeel kunt u nu uw nieuwsberichten rangschikken om in aangepaste volgorde te verschijnen. Dit betekent dat u waardevolle inhoud kunt benadrukken, wetende dat deze beter zichtbaar is in artikelen die op een site zijn gepubliceerd. Lees meer in dit artikel.

Organize.jpgFiguur 1 De sorteervolgorde van het nieuwsoverzicht regelen

Gezaghebbend nieuws – Nieuws kan afkomstig zijn van veel verschillende sites. Maar u kunt mogelijk officiële of gezaghebbende sites hebben voor nieuws over organisaties. Wanneer deze sites worden vermeld als nieuwsbronnen van de organisatie, worden berichten van deze sites verweven in alle nieuwsberichten die worden weergegeven voor gebruikers op SharePoint Home in Office 365 of via het nieuwstabblad in SharePoint-mobiel. Ze onderscheiden zich door een kleurenblok op de titel als visuele keu. Beheerders kunnen nieuwsbronnen beheren met behulp van eenvoudige PowerShell-opdrachten, waarnaar hieronder wordt verwezen.

OrgNews.pngFiguur 2 Site met gezaghebbend organisatiebrede nieuws

Nieuwsmeldingen van gevolgde sites – Vanaf maart 2019 zullen gebruikers die sites volgen meldingen ontvangen voor nieuws dat op die sites wordt geplaatst. Ze ontvangen ook meldingen wanneer mensen met gepubliceerd nieuws werken. En binnenkort kunnen nieuwsmeldingen ook via e-mail worden bezorgd. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om op de hoogte te blijven van de informatie van belangrijke delen van uw intranet.

Paginasjablonen.  U hebt een geweldige pagina gemaakt en deze beschikbaar gemaakt, zodat anderen deze kunnen gebruiken als startpunt voor hun pagina’s. Of u moet een pagina maken, maar weet niet waar u moet beginnen. Paginasjablonen kunnen tijd besparen.

Aanvankelijk zijn er drie paginasjablonen beschikbaar – standaard, tekstgericht en visueel, zoals hieronder weergegeven. U kunt ook uw eigen sjablonen van bestaande pagina’s maken. Nadat een pagina als een sjabloon is opgeslagen, kan deze worden gekozen in de sjabloongalerij terwijl gebruikers pagina’s en nieuws maken.

 

Templates.pngFiguur 3 Sjablonen voor SharePoint-pagina’s

 

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback