ICT-oplossingen voor de accountancy

Bij OfficeGrip ondersteunen wij de accountancy branche met verschillende ICT-oplossingen. Bekijk al onze oplossingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een moderne werkplek voor de complete organisatie

Met een moderne werkplek maakt u gebruik van een uiterst veilige werkomgeving. Binnen de accountancy wordt er namelijk veel met privacy gevoelige gegevens gewerkt. Deze gegevens wilt u uiteraard zo goed mogelijk beschermen. Met een moderne werkplek creëert u een veilige werkomgeving, waarin de gegevensbescherming van klanten centraal staat.

Bij OfficeGrip focussen wij ons op het creëren van een veilige, productieve en kostenefficiënte werkplek. Dit doen wij door een moderne werkplek op maat in te richten specifiek voor de accountancy. Met de verschillende oplossingen binnen de Microsoft 365 creëren wij een werkomgeving voor de accountancy.

ICT oplossingen voor de accountancy
Accountantskantoren traditionele file server

Eén centrale opslagplek voor gegevens

Accountantskantoren werken regelmatig nog vanuit een traditionele file server. Dit is inefficiënt en brengt verschillende veiligheidsrisico’s met zich mee. Met SharePoint creëert u een veilige omgeving om alle gegevens online in op te slaan. Deze gegevens kunnen worden gedownload, waardoor ze zelfs zonder internetverbinding toegankelijk zijn. SharePoint zorgt voor één centrale plek waarin gegevens op basis van toegangsrechten worden beheerd. Dit is veiliger en zorgt voor een overzicht op het gebied van gegevensbescherming. De SharePoint omgeving is een ICT-oplossing die uiterst geschikt is voor de accountancy branche.

Toegang via een beveiligde werkomgeving

Met een moderne werkplek maakt u gebruik van een uiterst veilige werkomgeving. Toegang tot gegevens worden op basis van rechten toegekend en de moderne werkplek is geschikt voor gevoelige klantgegevens. De uitgebreide beveiligingsmogelijkheden zorgen ervoor dat alle data optimaal wordt beveiligd. 

Accountancy beveiligde werkomgeving

Benieuwd naar alle ICT-oplossingen speciaal voor de accountancy?

Bekijk alle mogelijkheden voor de accountancy in ons eBook.

ICT Partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

Efficiënter werken

Hogere productiviteit binnen de accountancy

Bij OfficeGrip implementeren wij ICT-oplossingen die onze partners helpen efficiënter te werken. Met de verschillende oplossingen van Microsoft creëren wij een veilige en moderne werkomgeving. Deze moderne werkomgeving wordt op maat gemaakt voor de organisatie, waardoor deze optimaal past binnen uw bedrijf.

IT-oplossing accountancy
Accountancy IT Training

Complete ondersteuning

Ons adoptie & change management traject

Met ons adoptie & change management traject ondersteunen wij organisaties van begin tot eind. Het implementeren van een nieuw ICT-systeem brengt verandering in uw organisatie. Bij OfficeGrip helpen wij werknemers optimaal gebruik te maken van de nieuwe omgeving, waardoor direct de productiviteit toeneemt.

Financieel

Een kostenefficiënte oplossing

Door gebruik te maken van Microsoft 365 heeft u een kostenefficiënte oplossing. Alle applicaties worden met Microsoft 365 geïntegreerd in één centraal systeem, waardoor de complexiteit wordt verlaagd. Dit bespaart kosten en zorgt voor een efficiëntere werkomgeving.

Kosten efficiënte oplossing MS 365
Microsoft 365 Accountancy

Minder complexiteit

Versimpel de ICT-omgeving

Organisaties maken regelmatig gebruik van verschillende systemen. Dit zorgt voor onnodige complexiteit en kan veiligheidsrisico’s met zich meenemen. Met Microsoft 365 maakt u de omgeving simpeler, veiliger en kostenefficiënt.

ICT partner voor het MKB

OfficeGrip als Business partner

“De beste ICT Partner voor het MKB zijn” – daar doen wij het voor. Bij OfficeGrip helpen wij bedrijven succesvol vanaf elke locatie te laten werken. Dit doen wij door ondersteuning te bieden op het gebied van software en hardware oplossingen. 

ICT specialist Accountancy

Microsoft 365

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Outlook

Outlook

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Microsoft Teams

Optimaal samenwerken in één omgeving

Met Microsoft Teams wordt alle interne communicatie in één systeem gezet, waardoor korte vragen niet meer in de e-mailboxen belanden. Deel document gemakkelijk met collega’s door deze via de chat te sturen of maak gebruik van de vergadermogelijkheden.

Microsoft Teams T-Mobile
OneDrive Accountancy

OneDrive Business

Tot 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive

Met OneDrive for Business heeft elke werknemer een persoonlijke opslagplek in de cloud. De OneDrive Business omgeving is een privé opslagruimte, waardoor werknemers op een simpele manier documenten kunnen opslaan en veilig houden.

Microsoft Office apps

Een vertrouwde omgeving met de Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot alle Microsoft Office apps. Deze apps zijn voor werknemers bekend terrein en door de integratie met de cloud werken deze apps naadloos samen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.


    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: