OfficeGrip_logo

ICT voor de Accountancy

Veilig & productief werken

Een moderne ICT-omgeving helpt om veilig en productief te werken. Met een moderne werkplek haalt u het maximale uit uw ICT-omgeving.

ICT voor de Accountancy

Veilig werken vanaf elke locatie

ICT-oplossingen voor de Accountancy

Klanten worden steeds kritischer en vragen meer van uw organisatie. Binnen de accountancy speelt de ICT-omgeving een essentiële rol, omdat klantengegevens veilig moeten worden opgeslagen. Gegevens binnen uw organisatie moeten optimaal worden beschermd, zonder impact te hebben op werknemers. Met onze ICT-oplossingen voor de accountancy helpen wij u veiliger te werken en gegevens optimaal te beschermen.

Accountancy samenwerken

Centrale dataopslag

Onze oplossingen voor de accountancy creëren één centrale opslaglocatie. Dit maakt het makkelijker om gegevens veilig op te slaan.

Accountancy ICT oplossingen

Veilig gegevens delen

Delen van gegevens moet op een veilige manier gebeuren. Wij passen de juiste beleidsinstellingen toe zodat gegevens optimaal beschermd blijven.

Accountancy ICT

Optimaal samenwerken

Samenwerken is enorm belangrijk. Maak het makkelijker om gegevens op een veilige manier te delen met werknemers of klanten.

Een moderne werkplek

Productief werken vanaf elke locatie

Klanten vragen steeds meer van uw organisatie. Een moderne werkplek helpt uw werknemers om op een veilige en productieve manier te werken, vanaf waar zij zich ook bevinden. Gegevens worden opgeslagen in de beveiligde cloud omgeving, waardoor werknemers vanaf elke locatie toegang hebben tot gegevens. Uiteraard wordt dit compleet naar uw wens ingesteld met de juiste beleidsmaatregelen.

Accountancy ICT advies
ICT accountancy Microsoft 365

Microsoft 365

De moderne werkplek voor de accountancy

Onze moderne werkplekken worden aan de hand van Microsoft 365 gecreëerd. Microsoft 365 maakt het mogelijk om gegevens veilig op te slaan in de Microsoft cloud. Wij maken de Microsoft 365 omgeving op maat voor de accountancy, omdat de juiste beveiligingsmaatregelen moeten worden toegepast. Door onze op maat gemaakte implementatie sluit de Microsoft 365 omgeving optimaal aan bij uw bedrijf .

Centrale dataopslag

Microsoft 365 als basis voor de accountancy

Microsoft 365 maakt het mogelijk om gegevens veilig op te slaan in een moderne omgeving. De accountancy werkt met enorm gevoelige gegevens, waardoor de dataopslag enorm belangrijk is. Wij richten de dataopslag veilig in en helpen uw organisatie veiliger & effectiever te werken.

SharePoint accountancy

SharePoint

Gegevens worden in SharePoint opgeslagen. Dit is de centrale omgeving om alle documenten te bewaren op een veilige manier.

Microsoft Teams accountancy

Microsoft Teams

Samenwerken is enorm belangrijk. Met Microsoft Teams wordt het mogelijk om gegevens met elkaar te delen op een veilige manier.

Office 365 accountancy

Office applicaties

Maak gebruik van de bekende Office applicaties binnen uw organisatie. Met de moderne werkplek heeft u direct toegang tot deze applicaties.

Complete integratie

Integratie met bestaande software

Binnen de accountancy worden verschillende applicaties gebruikt. Bij de implementatie van de moderne werkplek kijken wij naar de huidige omgeving en migreren wij zo veel mogelijk naar de cloud. Wij hebben ervaring met het migreren van applicaties zoals CaseWare voor onze klanten. Door deze migratie houden wij gegevens veilig en optimaal beschikbaar voor uw organisatie. 

ICT voor de accountancy

Onze partners

Bij OfficeGrip hebben wij verschillende accountantskantoren mogen helpen met hun ICT-uitdagingen. Onze partners vertrouwen op onze expertise om hun ICT-omgeving veilig en productief te houden.

Succesvolle implementatie

Optimale begeleiding tijdens de transitie

Een nieuwe ICT-omgeving implementeren is niet zomaar gedaan. De technische kant is belangrijk, maar de menselijke kant mag niet worden overgeslagen. Een ICT-omgeving voor de accountancy vereist input van werknemers om succesvol te worden ingericht. Bij ons Adoptie & Change Management traject gaan wij met werknemers in gesprek en zorgen wij voor optimale begeleiding.

1. Digital Readiness Assessment
We beginnen met het in kaart brengen van de huidige situatie. Dit doen wij door in gesprek te gaan met het personeel. Zo krijgen wij de wensen, behoeften, digitale vaardigheden en veranderbereidheid van uw werknemers duidelijk in beeld.
2. Persona's en scenario's
Met de input van uw werknemers maken wij verschillende persona's en scenario's voor uw organisatie. Op deze manier kunnen wij precies zien waar de adoptiebehoeften liggen. Wij richten met deze input onze trainingen op maat in voor uw organisatie.
3. Training op maat
De trainingen voor uw organisatie worden op maat gemaakt. Elke organisatie heeft andere behoeften, waardoor geen enkele training hetzelfde kan zijn. Deze trainingen begeleiden werknemers optimaal binnen de nieuwe ICT-omgeving.
4. Eén-op-één begeleiding
Met ons toonaangevend floorwalk traject kunnen wij werknemers extra ondersteunen. Een gecertificeerd Microsoft expert komt bij uw organisatie op de werkvloer werknemers begeleiden. Zo worden persoonlijke problemen direct opgepakt.

Omgeving op maat

Onze oplossing voor de accountancy

Bij OfficeGrip zijn wij trots op de omgevingen die wij creëren voor onze partners. Wij besteden uiterst veel aandacht aan de veiligheid van de omgeving en verhogen tegelijkertijd de productiviteit van werknemers. In ons eBook kunt u meer informatie vinden over onze moderne werkplek voor de accountancy.

Moderne werkplek accountancy eBook
Microsoft 365 accountancy

OfficeGrip

ICT-partner voor de accountancy

Wij begrijpen hoe belangrijk een veilige ICT-omgeving is voor de accountancy. Daarom besteden wij enorm veel aandacht aan het beveiligen van alle gegevens in onze moderne werkplekken. U kunt vertrouwen op onze expertise om uw omgeving veilig te beheren.

Contact

Benieuwd of wij uw organisatie kunnen helpen?

Bent u op zoek naar een ICT-expert voor de accountancy? Dan bent u bij OfficeGrip aan het juiste adres! Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Een van onze experts neemt dan zo snel mogelijk contact met u op!

FAQ

Veelgestelde vragen

Een moderne werkplek maakt het mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De beveiligingsmaatregelen in Microsoft 365 zorgen ervoor dat gegevens optimaal worden beschermd. In de basis zorgt een moderne werkplek ervoor dat werknemers veiliger & productiever werken. Voor de accountancy is het belangrijk om gegevens veilig op te slaan en te delen met elkaar. De moderne werkplek van OfficeGrip helpt uw organisatie om dit te realiseren, waardoor u uw klanten beter van dienst kunt zijn. Meer over de moderne werkplek kunt u hier vinden.

Wij begrijpen hoe belangrijk de beveiliging van uw data is. Binnen OfficeGrip besteden wij enorm veel aandacht aan het veilig inrichten van uw werkomgeving. Een ICT-omgeving voor de accountancy moet enorm veilig zijn, omdat er met klantgevoelige gegevens wordt gewerkt. Wij adviseren u persoonlijk welke beveiligingsmaatregelen essentieel zijn voor uw organisatie. Per organisatie kunnen de beveiligingsmethodes verschillen, omdat elke organisatie op een andere manier werkt. Als ICT-leverancier voor de accountancy begeleiden wij u in dit proces en “verplichten” wij een aantal beveiligingsmaatregelen. Deze maatregelen vormen naar onze mening de basis voor een veilige moderne werkplek voor uw organisatie.

Wij maken bij elke implementatie een overzicht van de benodigde software. Met Microsoft Endpoint Manager zorgen wij ervoor dat elk apparaat beschikt over de benodigde software. Het up-to-date houden van applicaties kan op afstand gebeuren, waardoor apparaten optimaal worden beschermd. Werknemers kunnen ongestoord verder werken en blijven zo beschermd tegen kwetsbaarheden. Applicaties zoals CaseWare implementeren wij vanuit de cloud, waardoor werknemers beschikken over de nieuwste en veiligste versie. Zo blijft uw ICT-omgeving optimaal beveiligd.

De Microsoft 365 omgeving beschikt over veel verschillende applicaties. Een aantal van deze applicaties zijn: SharePoint, Microsoft Teams, Outlook, Excel, PowerPoint en Word. Veel van deze applicaties zijn al bekend terrein voor werknemers, waardoor de ICT-omgeving snel en gemakkelijk in gebruik is.

Met verschillende beveiligingsmogelijkheden kunnen wij ervoor zorgen dat apparaten optimaal beschermd blijven. Apparaten moeten aan bepaalde beleidsinstellingen voldoen, voordat er toegang is tot gegevens. Wordt er niet voldaan aan deze eisen? Dan kan de toegang tot gegevens worden ontzegd. Dit gebeurt bijvoorbeeld in het geval van een gedetecteerde Ransomware aanval. Een apparaat wordt op zo’n moment in quarantaine gezet, zodat de impact op uw organisatie beperkt blijft. In zulke gevallen nemen wij contact met u op en bespreken wij de vervolgstappen. Wij houden uw ICT-omgeving met verschillende beveiligingssoftware in de gaten, waardoor beveiligingsrisico’s snel worden opgepakt.

De menselijke kant is minstens zo belangrijk als de technische kant. Daarom betrekken wij werknemers binnen het traject en begeleiden wij deze optimaal. Dit doen wij door ons Adoptie & Change Management traject. Een ICT-omgeving voor de accountancy inrichten betekent ook werknemers optimaal begeleiden. Zo zorgen wij ervoor dat werknemers snel aan de slag kunnen binnen de nieuwe omgeving.

Een moderne werkplek doet meer dan alleen het werken op afstand mogelijk maken. Het geeft werknemers de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan en te delen met elkaar. De beveiliging wordt met een moderne werkplek verbeterd, werknemers worden productiever en de toegang tot data kan worden beheerd. In het geval van extreem gevoelige data kan een manager bijvoorbeeld toestemming moeten geven voordat een document wordt gedeeld. Deze gevoelige data kan door de moderne werkplek automatisch worden gedetecteerd, zelfs als het midden in een document staat. Zo worden datalekken en beveiligingsrisico’s tot een minimum beperkt.

Nieuwste artikelen

Meer informatie op onze blog

Gratis download

Moderne werkplek voor de accountancy

Moderne werkplek accountancy eBook

Wij sturen het eBook direct naar uw e-mailadres toe!

Gratis download

Moderne werkplek voor de accountancy

Moderne werkplek accountancy eBook

Wij sturen het eBook direct naar uw e-mailadres toe!