OfficeGrip_logo

Wat is Microsoft Business Voice

Bellen met Microsoft

Met Microsoft 365 Business Voice krijgen organisaties een modern en flexibel telefoonsysteem. Dit wordt ook wel Microsoft Teams Telefonie genoemd. De Microsoft Business Voice licentie is dus een uitbreiding op een bestaande Microsoft 365 omgeving, waardoor de organisatie ook telefonisch bereikbaar wordt. Deze telefonie oplossing verhoogt de bereikbaarheid en maakt het voor eindgebruikers makkelijker om te bellen en gebeld te worden. Lees hier meer over de mogelijkheden van Microsoft 365 Business Voice.

Inhoudsopgave

Hoe werkt Microsoft 365 Business Voice

De Microsoft 365 Business Voice licentie is een uitbreiding op de huidige Microsoft 365 omgeving. Door deze uitbreiding toe te voegen krijgen organisaties een flexibel en kostenefficiënte telefonie oplossing. De Business Voice omgeving wordt namelijk compleet beheerd vanuit Microsoft 365, waarin het mogelijk is om deze omgeving in te richten.

Een Microsoft Business Voice omgeving is namelijk compleet naar wens in te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om automatisch door te verbinden, keuzemenu’s toe te voegen en nog veel meer. Elke organisatie werkt op een andere manier en een telefonie omgeving moet daar goed op aansluiten. Daarom is Microsoft Business Voice een flexibele oplossing met genoeg mogelijkheden om in te stellen. Voor alle mogelijkheden die Microsoft 365 Business Voice biedt kan er hier worden gekeken.

Microsoft Business Voice en Microsoft Teams

Microsoft Business Voice is nauw verbonden met Microsoft Teams. In Microsoft Teams is het al mogelijk om intern naar collega’s te bellen. Microsoft Business Voice maakt het juist mogelijk om naar externe personen te bellen. Deze integratie voegt een moderne VoIP-omgeving toe aan Microsoft Teams. Met een VoIP-omgeving maak je het mogelijk om over het internet te bellen. Microsoft Business Voice is dus een aparte licentie, die extern bellen mogelijk maakt in Microsoft Teams.

Wat is de Microsoft Business Voice prijs

De prijs van een Microsoft Business Voice licentie is afhankelijk van de wensen en behoeften van een organisatie. Geen enkele telefonie omgeving is namelijk hetzelfde, waardoor het lastig is om een directe prijs te geven. De licenties kunnen wel per gebruiker worden toegewezen, waardoor de kosten worden beperkt. Het kan namelijk voorkomen dat niet heel de organisatie telefonisch bereikbaar hoeft te zijn, wat kosten kan besparen.

De prijs van een telefonie omgeving met Microsoft 365 Business Voice zit niet alleen in de licentiekosten, maar ook in de inrichten daarvan. Het is belangrijk om een telefonie omgeving goed in te richten. Doe je dit niet, dan kan dat voor veel frustraties zorgen bij gebruikers. Telefonisch bereikbaar zijn is erg belangrijk voor een organisatie. Een telefonie omgeving in Microsoft Teams maakt het voor eindgebruikers erg makkelijk in gebruik.

Het is dus niet mogelijk om direct een prijs te geven aan een Microsoft Business Voice omgeving, omdat elke omgeving er anders uitziet. Voor alle mogelijkheden kun je dus kijken op onze Microsoft Teams Telefonie pagina. Dit is namelijk een omgeving dat is ingericht met Microsoft 365 Business Voice.

Waarom kiezen voor Microsoft Business Voice

Een moderne telefonie omgeving verhoogt de bereikbaarheid in een organisatie enorm. Nu we steeds vaker hybride zijn gaan werken, is de bereikbaarheid van collega’s belangrijker dan ooit tevoren. Met een moderne VoIP-omgeving in Microsoft Teams maak je het makkelijk om de gehele organisatie bereikbaar te maken. Dit gebeurt allemaal vanuit één centrale omgeving, waardoor het veiliger en makkelijker in beheer is.

Eindgebruikers hebben met Microsoft Teams Telefonie toegang tot een gebruiksvriendelijke telefonie omgeving. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk aan de slag, omdat het al in een bekende omgeving is. De telefonie oplossing kan ook rekening houden met verschillende statussen die je aangeeft. Zit je bijvoorbeeld in een belangrijke vergadering, dan kan een collega de telefoon voor je oppakken. Zo zijn er nog veel meer instellingsmogelijkheden die eindgebruikers kunnen gebruiken om optimaal bereikbaar te zijn. Het is dus een kostenefficiënte oplossing en gemakkelijk te gebruiken door eindgebruikers.

Een moderne telefonie oplossing

Met Microsoft Business Voice krijgen organisaties de mogelijkheid om een moderne VoIP-oplossing te integreren in de bestaande Microsoft Teams omgeving. Dit maakt het beheer makkelijker en geeft eindgebruikers een makkelijke manier om bereikbaar te blijven. Benieuwd hoe een Microsoft Teams Telefonie integratie precies werkt? Download dan gratis ons eBook met meer informatie:

Download het gratis eBook:

De voordelen van een telefonie integratie

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Microsoft-Copilot-Studio
  Copilot

  Creëer uw eigen copilots met Microsoft Copilot Studio

  Recent is Microsoft Copilot Studio aangekondigd, een low-code tool om Microsoft Copilot aan te passen voor Microsoft 365 en op zichzelf staande copilots te bouwen. Copilot Studio is inbegrepen in Copilot voor Microsoft 365 en brengt een reeks krachtige gespreksmogelijkheden samen, van op maat gemaakte GPT’s, tot generatieve AI-plugins, tot handmatige onderwerpen.

  Lees meer...
  Defender-for-cloud
  Achtergrond

  Nieuwe mogelijkheden voor CNAPP in Defender for Cloud

  Tijdens Ignite 2023 heeft Microsoft de nieuwe innovaties in Microsoft Defender for Cloud aangekondigd. Deze toevoegingen helpen securitybeheerders hun CNAPP-implementatie te versterken, de cloudbeveiligingshouding te verbeteren met aanvullende inzichten van code tot cloud, en cloud-native applicaties te beschermen in multicloud-omgevingen met een geïntegreerde oplossing. In dit artikel worden enkele hoogtepunten van de nieuwe functies en mogelijkheden gegeven.

  Lees meer...
  microsoft-defender-for-endpoint-2
  Achtergrond

  Microsoft Defender for Endpoint stopt nu op eigen kracht door mensen geïnitieerde aanvallen

  In de voortdurende strijd tegen ransomware hebben organisaties elke mogelijke voorsprong nodig. Vorige maand kondigde Microsoft aan dat klanten van Microsoft Defender for Endpoint nu in staat zijn om automatisch door mensen geïnitieerde aanvallen zoals ransomware vroegtijdig in de aanvalsreeks te verstoren, zonder dat ze andere mogelijkheden hoeven in te zetten.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!