Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

windows-10-14-miljoen-keer-gedownload-geinstalleerd

Windows 10 is veertien miljoen keer gedownload in 48 uur

In de eerste 2 dagen na haar introductie is Windows 10 al 14 miljoen keer geïnstalleerd laat Microsoft weten.

Windows 10

Sinds afgelopen woensdag wordt Windows 10 als gratis update voor Windows 7, 8 en 8.1 vrijgegeven. Nog niet iedereen kan Windows 10 downloaden aangezien Microsoft de uitrol van het besturingssysteem geleidelijk laat plaatsvinden.
In de afgelopen maanden heeft Microsoft de update al aan zogenaamde Insiders aangeboden. Deze Insiders kregen de kans om een testversie op hun pc te installeren.
Daarnaast zijn eerst de mensen met een reservering aan de beurt. Deze krijgen vanzelf een notificatie op het moment dat ze in aanmerking komen voor de update.

Reserveren

Indien je Windows 10 nog niet gereserveerd hebt is het mogelijk om alsnog een reservering te plaatsen. Op elke pc met Windows 7, 8 of 8.1 zou het programma Get Windows 10 te zien moeten zijn. Als dat niet het geval is, moeten eerst alle updates van het huidige systeem worden gedownload.

In 2012 werd Windows 8 in de eerste vier dagen na de introductie vier miljoen keer gedownload. Destijds was die update echter niet gratis. Gebruikers van Windows Vista en Windows 7 moesten 30 euro betalen.

Windows 10 is dit keer wel gratis beschikbaar, maar kan ook gekocht worden door mensen die andere software of een oudere versie van Windows draaien. Ook wordt het nieuwe besturingssysteem geleverd op nieuwe pc’s.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback