Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 19 januari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
windows-mobile-10-lumia-camera-alle-apparaten

Windows Mobile 10 maakt Lumia Camera beschikbaar voor alle apparaten

De Lumia Camera van Microsoft zal beschikbaar worden voor alle apparaten die Windows 10 Mobile draaien.

Lumia Camera

De camera functie op Windows Phone is vrij langzaam vergeleken met andere platformen en om de situatie te verhelpen heeft Microsoft de Lumia Camera voorzien van de Denim Update.
Alleen werden de smartphones van andere fabrikanten buitengesloten om de exclusiviteit van de app te bewaren.

Nu ziet het er naar uit dat de Lumia Camera app niet alleen maar beschikbaar is voor apparaten van Microsoft zelf. Bij de volgende versie van Windows for phones zal de app zo goed als zeker beschikbaar zijn op alle devices.

Camera Beta app

Een twitteraar heeft de Camera Beta app geinstalleerd op zijn Samsung ATIV S. De app functioneert hetzelfde als de Lumia Camera app met Denim update, alleen lijkt het erop dat een aantal functies uitgeschakeld zijn vanwege incompatible hardware op de ATIV S.

Microsoft zal Windows 10 voor consumenten onthullen op een evenement op 21 januari en naar alle waarschijnlijkheid zal de mobiele versie van Windows 10 daar ook zijn opwachting maken.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback