Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 19 december 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
lumia-denim

Microsoft komt met Denim-update voor Lumia telefoons

In een klein aantal landen is Microsoft begonnen met de uitrol van de Denim-update voor Lumia-toestellen. In de update staan cameraverbeteringen centraal. De brede uitrol staat gepland voor januari.

Denim

De Denim-update komt in golven naar de Lumia-toestellen toe. Zo moeten Nederland en België nog even wachten, terwijl andere Europese landen de update nu al kunnen verwachten. En ook krijgen aanvankelijk niet ieder Lumia-model de update.

Lumia Camera

De update is de opvolger van Lumia Cyan en inbegrepen is de Windows Phone 8.1 Update 1 en Cortana, Microsoft’s spraak-assistent.
Ook kunnen gebruikers sneller foto’s nemen met de app Lumia Camera.
Bij Lumia’s met ondersteuning hiervoor kunnen 4k-video’s op 24fps worden geschoten waarbij frames van meer dan 8 megapixel afzonderlijk opgeslagen kunnen worden.
Andere verbeteringen zijn de features Auto HDR en Dynamic Flash en ook heeft Microsoft de algoritmes voor beeldverwerking aangepast, waardoor de kwaliteit van foto’s beter moet worden.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback